algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

L'Acampallengua més reivindicatiu omplirà Pollença el 8 i 9 de maig

Lax'n'Busto, Antònia Font i Fora des Sembrat encapçalaran el concert

J.C. Palma.
L'Acampallengua més reivindicatiu tindrà lloc a Pollença els propers 8 i 9 de maig. En la seva sisena edició, l'esdeveniment organitzat pels Joves de Mallorca per la Llengua farà especial menció de la situació del català a les Illes Balears i les mesures de les institucions envers la seva normalització. Però l'acte que cada edició reuneix el major nombre d'assistents continuarà sent el concert de rock català que tanca les activitats de dissabte de l'Acampallengua.

Enguany els participants en el recital seran: Matràs, Fora des Sembrat i Antònia Font (bandes que presentaran els seus nous treballs discogràfics), Syphosis, Brams i Lax'n'Busto, que aprofitarà el concert per enregistrar el seu proper disc en directe.

Els actes foren presentats ahir per Aina Canaves, Josep Bernat Sanchez Moner i Miquel Belenguer, representants dels Joves per la Llengua. La trobada tindrà lloc a Pollença coincidint amb l'Any Costa i Llobera. «Dins el canvi de la situació política de les Illes Balears i dins la polèmica lingüística, en aquesta edició no es poden perdre de vista les reivindicacions en aquesta matèria», explicà Sánchez Moner. Amb un programa d'activitats molt divers i amb la intenció d'arribar a un màxim de públic, les propostes culturals s'han ampliat i també s'han mantingut les activitats per als més menuts.

Una de les novetats en aquesta edició serà l'espai de la UIB, amb la intenció de dirigir-se a un públic que ja cursa estudis universitaris i on es pronunciaran conferències a càrrec de distints artistes. Per altra banda, els tallers, molt diversos i per a tots els gustos, gimcanes, obres de teatre, correfoc, sopars populars de germanor i demostracions diferents ompliran l'agenda aquest cap de setmana en favor de l'ús i la normalització de la llengua catalana a les Illes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.