nubes dispersas
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 13.93°
18°

El Diumenge de Rams du un estiu primerenc

Avui continuarà el bon temps

P.P./J.N.Palma.
Diumenge de Rams, dia assolellat, en segons quines estones calorós. Dia que convidava a anar a la platja, o al camp, cosa que molta gent va fer. Amb un dia com el d'ahir es tractava com a mínim de sortir de casa, de fer una volta, i pocs foren els que es resistiren a fer-ho.

A diferència de certes platges del litoral peninsular mediterrani, que eren plenes de turistes, espanyols majoritàriament, les nostres estaven tranquil·les, amb poca gent, però alerta!, que això canviarà a partir de dimecres. Les prediccions turístiques ja han anunciat l'arribada d'un gruix de turistes, catalans, bascs i madrilenys en la seva gran majoria, que ompliran hotels de quatre i cinc estrelles, com també agroturismes de l'interior de l'Illa, sense oblidar els establiments de la Platja de Palma, Calvià, Pollença, Alcúdia, etc., D'aquesta manera, la Setmana Santa marcarà l'inici d'una nova temporada, perquè de fet gran part de la planta hotelera obrirà a partir d'aquestes dates les seves portes, avançant-se així quinze dies respecte de l'any passat.

Les prediccions meteorològiques de moment són bones. Avui s'espera que continuï el bon temps, que tots esperam que es faci extensiu als dies festius de la Setmana Santa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.