algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.63°

Rafael Àlvarez «El Brujo» obre el primer cicle de Teatre de Text de l'Auditori d'Alcúdia

Dins la programació de primavera, també es destaca un concert de l'argentina Susana Rinaldi

C. MORENO. Alcúdia.
Rafael Àlvarez El Brujo obrirà el proper dijous dia 15 d'abril el I cicle de Teatre de Text de l'Auditori d'Alcúdia amb la presentació de l'obra El Lazarillo. Aquesta obra, en paraules del regidor de Cultura Pere Malondra, és «l'espectacle estrella» de la nova temporada de primavera.

El cicle de Teatre de Text continuarà dijous dia 22 d'abril amb l'obra infantiArtefactes de la companyia valenciana Albena Teatre. En motiu del Dia del Llibre tindrà lloc a l'Auditori d'Alcúdia l'espectacle Recordant: Alberti, poeta i pintor, que fa un repàs per la vida de Rafael Alberti.

El pròxim dia 8 de maig la companyia Voramar Teatre presentarà Què em dius què em diu en Molière, una successió d'escenes de les diferents obres de Molière. Dins el primer cicle de Teatre de Text destaca també l'estrena per part de la companyia En Blanc de l'obra Mira'm del dramaturg i director mallorquí Biel Jordà.

De la nova programació de primavera de l'Auditori d'Alcúdia destaca el concert de música popular argentina amb Susana Rinaldi, un dels noms importants del món del tango dels darrers vint anys. Així, la programació de primavera de l'auditori obre el proper dissabte dia 3 d'abril amb el concert acústic de Tomeu Penya.

Un dels espectacles esperats de la programació de primavera és Las marionetas del pene de Produccions Yllana, que tindrà lloc el proper dia 12 de juny. Pel que fa al teatre escolar, destaca la realització de la primera mostra de Teatre escolar que es durà a terme dels dies 18 al 21 de maig.

Durant la presentació, el regidor de Cultura de l'Ajuntament explicà també que com a novetat «a partir del mes de juny l'auditori comptarà amb una programació de cinema que oferirà els diumenges al públic un seguit de pel·lícules actuals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.