Espinagades, gust de Sant Antoni
Les farcides de col, llom o d'anguiles són les més consumides
Palma15/01/04 0:00
Sant Antoni ja està cridant a la porta, demà passat és el seu dia. Ja és hora d'espinagades o torrar panxeta, sobrassades i botifarrons als foguerons, al voltant dels quals ballen dimonis. Sant Antoni, un any més, ens durà beneïdes, dimonis, foguerons, torrades diverses i espinagades. Al principi a la gent li agradaven més les d'anguiles que les de llom però ara es consumeixen per igual. Almenys això és el que ens explicà ahir Margalida, del Forn Reina Maria Cristina, devora del Coliseu Balear, on acudírem a veure si apreníem a fer-les, cosa que si seguim les instruccions que ens donà Francesc Caimari, no serà difícil.
També a Illes Balears
- La defensa de la llengua de Toni Nadal: «A Mallorca xerram català, no mallorquí»
- PP i Vox voten en contra d’invertir tres milions d’euros en ajudes a petites explotacions agràries
- Una vintena de pobles de Mallorca preparen marxes nocturnes simultànies pel proper 31 de juliol
- El primer tinent de batle de Petra va construir una bodega il·legal
- Els feixistes reaccionen histèrics contra Toni Nadal: «A Mallorca no parlam català, parlam mallorquí i espanyol»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.