bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
10°

«Estic molt content que la Grossa hagi tocat als més necessitats»

L'administrador de loteria de Cala Rajada visqué un dia molt intens

M.FUSTER. Capdepera.
«Estic content que la Grossa hagi tocat a les persones més necessitades», va manifestar ahir l'administrador de loteria de Cala Rajada, Joan Vicens, que va vendre el dècim guanyador de la loteria de Nadal amb el número 42.473. «Estic molt content perquè el premi ha estat molt repartit i sobretot, el que més m'alegra és que els joves de l'Institut, als qui tant els costa poder vendre els seus cupons, s'hagin vist recompensats amb un premi de 12.000 euros que s'hauran destinat sobretot a les seves famílies».

Joan Vicens, juntament amb la seva dona, Montse Sard, no varen aturar de tot el dia d'ahir. «Des de les 9.30 hores del matí fins a darrera hora del vespre no s'ha aturat de venir gent. He venut molt més del que m'esperava i en previsió del que venia, he demanat a l'administració de Madrid que m'aportàs més paperetes per poder vendre, ja que les 40 sèries que tenia s'han venut a la seva quasi totalitat».

Vicens té l'administració de loteria des de fa uns 17 anys i durant aquest temps ha repartit tres segons premis de la loteria nacional, un fou el 15 d'abril de 1989, l'altre fou el 12 de juliol de 1997 i el darrer farà uns dos o tres mesos. L'administrador de loteria de Cala Rajada creu que situacions com aquesta «no tornen a passar en la vida. En el nostre cas és la primera vegada que repartim la Grossa de Nadal però no crec que es pugui repetir aquesta experiència, tot i que, la veritat sigui dita, m'agradaria molt».

Tot i que Cala Rajada està vivint uns dies de molta alegria, el problema és que els comerciants de la zona no varen notar cap increment a les vendes. Les joieries, botigues de roba, llocs de venda de peix i marisc, restaurants i concessionaris de cotxes, varen manifestar ahir que «la gent encara no ha digerit el premi i es veu que no s'atreveixen a gastar-ho abans de cobrar els diners que no és fins dia 2 de gener».

De totes formes, un gran nombre de persones que viuen a Cala Rajada són de procedència peninsular i estrangera i durant aquestes dates tornen amb les seves famílies a la seva terra d'origen. Aquesta circumstància fa que el nucli costaner es quedi quasi buit. «No queda ni una ànima», va explicar un dels comerciants i «el panorama que es viu aquí és bastant trist». Alguns esperen que això s'arregli «amb les festes de Cap d'Any o Reis perquè si no, la situació pot ser vertaderament molt greu per nosaltres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.