muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

El periodista Carles Marín presenta un volum exhaustiu sobre la història de la televisió

El pròleg del llibre és de Juan Ramón Lucas

M.CAMPOMAR. Palma.
El periodista mallorquí Carles Marín va presentar ahir a Palma el seu darrer llibre La noticia audiovisual a través de la historia de la televisión. L'acte de presentació va comptar amb la presència de Paula Serra, directora dels Mitjans Audiovisuals del Grup Serra, i amiga del escriptor des de fa deu anys, i del periodista Juan Ramón Lucas, autor del pròleg del llibre de Marín.

Carles Marín va assegurar que les seves dues passions són l'escriptura i la televisió, per la qual cosa ho ha passat molt bé escrivint el llibre, i que es donarà per satisfet si els lectors gaudeixen tan sols la meitat del que ell ha gaudit escrivint-lo.

Referint-se a Juan Ramón Lucas, Marín va dir que es tracta d'un dels millors professionals d'Espanya, però que el que és més important és que quan el va descobrir com a persona el va impactar molt més. El periodista de televisió també va tenir paraules de reconeixement per l'escriptor mallorquí quan va afirmar «jo t'he escrit el pròleg, però per escriure un llibre s'ha de ser millor del que jo som».

Juan Ramón Lucas va aprofitar per convidar el públic a reflexionar sobre si la televisió que tenim és la que ens mereixem. I va afegir que «les coses comencen a canviar amb persones com Carles i amb llibres com aquest». En aquest sentit, Paula Serra va afegir que espera que «en un futur no molt llunyà poguem tenir la televisió que ens agradaria tener».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.