algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

El post rock d'Hugo Race i Marta Collica al nou «Waiting for Waits»

L'australià, membre dels mítics Bad Seeds, actua aquesta nit a Arca

JOAN CASTELLS Palma.
La sala Gòtica d'Arca al carrer de la Pau serà avui a partir de les 21.30 hores l'escenari on Hugo Race, acompanyat en algunes cançons per la cantant italiana Marta Collica, oferirà un concert retrospectiu d'allò que ha estat la seva carrera en solitari.

En aquest debut i concert en exclusiva a l'Estat, el cantant farà un repàs dels seus projectes personals: Hugo Race and the True Spirit, i el més recent i compartit amb Marta Collica, Sepiatone.

Ara ja fa més de vint anys, Hugo Race era el líder d'una de les bandes més insurgents de l'escena australiana. Les seves col·laboracions amb la mítica Birthday Party feren que Nick Cave i i Mick Harvey confiassin en ell per al seu nou projecte musical: Nick Cave and the Bad Seeds.

Amb ells, enregistrà els títols que possiblement foren els més representatius de la banda: From her to eternity (1984), Kicking against the pricks (1986), Tender Pray (1988) i Murder Ballads (1996). Així mateix, les inquietuds artístiques d'un sempre actiu Race l'han duit a participar en el món del cinema com a coguionista de la pel·lícula de John Hillcoat Ghosts of the civil dead o a col·laborar amb altres bandes com Go Betweens.

En la seva etapa amb True Spirit, el prolífic cantant i guitarrista firmà una total de 9 discs d'estudi i un en directe. Tot durant la darrera dècada. Així mateix, Sepiatone, el projecte paral·lel amb Marta Collica, es materialitzà amb un CD l'any 2001.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.