algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
13°

Les obres de can Alcover tornen a ser denunciades

Els veïns diuen que l'edifici té una alçada que no és als plànols, i demanen a Cort que l'expropiï

JOANA NICOLAU.Palma.
Les obres de can Alcover han tornat a ser denunciades a Cort. En aquesta ocasió han estat els veïns de la Calatrava, amb Climent Garau al capdavant, els qui han posat en coneixement de la regidoria d'Urbanisme que l'Obra Cultural Balear (OCB) ha aixecat una alçada més sobre la coberta de l'edifici que no figura als plànols. Així mateix, segons Garau, s'ha emplaçat les autoritats «que prenguin cartes en aquest assumpte i que es posin en contacte amb els hereus del poeta perquè, si hi vénen a bé, s'iniciï un expedient d'expropiació per atorgar titularitat municipal a l'edifici».

El president dels veïns explicà que fa tres anys ja instaren Cort a donar aquesta passa i desistiren pel compromís de l'OCB a acabar les obres. Ahir, els veïns manifestaren haver perdut tota esperança que això s'arregli. Garau afegí que l'altura que s'ha aixecat no és visible des del carrer, però, tot i no ser de grans dimensions, sí que es veu des del passeig Marítim.

Aferrat a can Alcover hi ha una escoleta que en altres ocasions ha criticat la brutícia de l'obra. Un altre veí ha denunciat l'OCB al jutjat pels desperfectes i humitats que ha provocat durant els anys que la paret mitjancera no ha estat ben condicionada i resguardada del temporal. El cost del projecte de reconstrucció està xifrat en 2'7 milions d'euros. Cort, Consell i Govern n'han aportat, aproximadament, la meitat, segons les darreres dades conegudes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.