algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
16°

«L'adoració dels Reis» ja té el repartiment

Polítics, periodistes, el rector de la Universitat i representants de la societat civil, entre els escollits

S.B. Palma.
«L'adoració dels reis», la popular obra de Llorenç Moyà, tornarà a l'escenari de ses Voltes el 6 de gener del 2004, el dia dels Reis. La funció, produïda per l'Ajuntament de Palma i que compta amb la direcció de Patrícia Trapero i la coordinació de Bernat Pujol, ja comença a tenir cares per als seus personatges principals, que segons explicà Pujol «ja fa algun temps que treballen amb molt d'esforç i seriositat per aconseguir que sigui un èxit».

El periodista Xisco Busquets encarnarà el rei Herodes, mentre que el lloc de mestre de cerimònies ha estat reservat per a la drag queen Nadal Garibaldi. El majordom serà Josep Navarro, secretari d'Acció Social de Comissions Obreres, mentre que un altre sindicalista, en aquest cas el secretari general d'UGT, Llorenç Bravo, ocuparà el lloc de general.

El paper de secretari, el segon amb més text de l'obra, és per a Guillem Ginard, d'Unió Mallorquina. Els tres reis seran representants per Rogelio Araújo, regidor de Cultura i Educació de Cort (Melcion); Bogdan Stefan Auran, seminarista de l'Església Ortodoxa (Gaspar) i Cristina Ferrer (regidora del PSOE) a l'Ajuntament.

Dos dels criats d'aquests reis ja han estat triats: el de Gaspar serà la regidora del PSM Maria Costa, mentre que l'advocada Francisca Bonet serà el de Baltasar. Els doctors de la llei, dos personatges molt divertits, han recaigut en Avel·lí Blasco, rector de la Universitat de les Illes Balears, i en Pere Ollers, president d'Arca.

La sibil·la tindrà molta de força enguany, ja que la interpretarà Pepa Charro, de la companyia Diabéticas Aceleradas, mentre que l'àngel serà Catalina Moragues, magistrada de l'Audiència Provincial i el dimoni l'interpretarà la periodista Nuria Abad.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.