algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
14°

Una família salpa per fer la volta al món i penjar-la a internet

Després de dos anys i mig de preparació, quatre membres de la família Farssac, el pare, els seus dos fills i la seva sogra, van salpar ahir des del port de Barcelona per iniciar una volta al món en un veler que durarà aproximadament tres anys.

És el primer cop que una volta al món podrà seguir-se a través d'internet: s'han instal·lat set càmeres a l'interior de la nau perquè la gent que navega per la xarxa pugui seguir aquesta travessia.

Carles Farssac, fill del patró del vaixell, va explicar abans de sortir del port de Barcelona que un dia el seu pare va decidir iniciar aquesta aventura «per sortir de la rutina» i que a ell ja li agradava navegar des de petit. Tant ell com el seu germà, que també participen en la travessia, continuaran els seus estudis per internet.

La ruta prevista per la família Farssac per realitzar aquesta aventura passa per les illes Canàries, el Carib, Estats Units, el canal de Panamà, Polinèsia, Austràlia, Índia i, des d'allà, tornada cap a la Mediterrània.

El capità de l'embarcació, Carles Farssac, va explicar que la idea de fer la volta al món en un vaixell se li va ocórrer arran de la mort d'una persona molt propera a ell.

«Vaig reflexionar sobre el que estava fent, el que havia fet i què podia fer a la vida a partir d'aquell moment. Llavors vaig cercar alguna cosa perquè en el moment de mirar enrere veiés que a la meva vida, a més de treballar, havia tingut una cosa que m'havia omplit i se'm va ocórrer la idea de fer la volta al món amb vaixell», segons va explicar.

Carles Farssac va dir que fa dos anys i mig que preparen el viatge i que el fet de tenir la pàgina electrònica Maryfamilia.com els fa sentir-se sempre acompanyats.

A més de Carles Farssac i dels seus dos fills, també forma part de la tripulació com a cuinera la seva sogra.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.