algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Els gais i lesbianes castiguen el partit ASI per la seva «hipocresia»

La tasca de Joan Miquel Perpinyà es reconegué amb el Siurell Rosa

IOLANDA PERICÀS.Palma.
«Ben Amics, en la novena edició dels premis Siurell i Dimoni Rosa, atorga el Dimoni Rosa al partit polític ASI». Amb aquestes paraules anuncià ahir al parc de la Mar de Palma la vedette Vivian Caoba la decisió de l'Agrupació Gai i Lesbiana de les Illes Balears. La formació havia estat nominada per «la seva hipocresia en haver firmat el Vot Rosa 2003 i protagonitzat després una trifulca de carrer». Catalina Cirer, que rebé l'any passat el Dimoni havia de lliurar el premi, però no assistí a la gala cap representant de la formació.

Posteriorment fou el torn dels reconeixements i en l'eidició d'enguany el Siurell Rosa anà a parar a Joan Miquel Perpinyà, representant a les Balears de l'Associació Unificada de Guàrdies Civils. Perpinyà, que dedicà el guardó «a la meva família i a la persona que més estim en el món, José», fou reconegut amb el Siurell per la «reclamació en públic del respecte dels drets de les famílies gais i lesbianes dins aquest Cos de Seguretat». En aquest cas fou Margalida Rosselló, en representació del Pacte de Progrés i que obtingué el Siurell l'any passat, l'encarregada de lliurar-lo.

La vedette Vivian Caoba fou la mestressa de cerimònies d'una gala que, segons explicà, «no s'hauria de celebrar mai més, perquè això voldria dir que tots estam en les mateixes condicions». Entre bromes, i en «un marc incomparable», l'artista reivindicà «que tinguem tots els mateixos drets» i afirmà que «en lloc d'entrar o sortir de l'armari, el que hauríem de fer és tomar l'armari».

Vivian Caoba interpretà dues de les cançons que fan part del seu darrer disc, que aviat es posarà a la venda i que du per títoSuper Vivian. Amb un vestit negre i vermell i uns impressionants tacons d'agulla, la cantant s'encarregà també de realitzar el sorteig de diferents premis, entre aquests un viatge a Barcelona, abans de donar per acabada la part institucional de la gala i de començar amb les actuacions, que s'allargaren fins ben entrada la matinada.

Des de les 21.00 hores foren molts els qui s'aplegaren al parc de la Mar, per assitir a aquesta festa reivindicativa a favor de la igualtat. Entre el públic s'hi podien veure algunes cares conegudes de la política illenca, a banda de Catalina Cirer i de Margalida Rosselló. Acompanyaren la batlessa de Palma alguns dels seus regidors, com el responsable de Cultura Rogelio Araújo, i que compartiren la vetlada amb membres de l'oposició, com Eberhard Groske, Toni Esteve, Miquel Rosselló o Bel Oliver.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.