cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 8.33°

Costa Nord guardona els alumnes més preocupats pel medi ambient

El centre premià els millors treballs sobre la serra de Tramuntana

I.P.Palma.
El centre Costa Nord de Valldemossa celebrà ahir el dia del Medi Ambient amb l'entrega dels premis deProjecte Tramuntana a l'abast dels escolars, realitzat durant aquest curs al centre amb la col·laboració del Consell Insular, l'associació ADNIM i la Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM).

Tres grups de l'escola Madre Alberta i la totalitat dels alumnes de tercer i quart de primària del col·legi Eugenio López y López foren els premiats de la categoria A, en què s'inclou els alumnes dels dos primers cicles de primària. Els premiats reberen un txec de 120 euros i gaudiren de la festa que tingué lloc durant el matí al centre, amb diferents tallers mediambientals, un berenar i un espectacle basat en les Rondalles mallorquines a càrrec del grup de teatre Rondaines.

Paco Calatayud, director del centre, lliurà els diferents guardons en companyia de Francesc Buils, del CIM i Joan Daviu de la CAM. Els tres agraïren als infants la seva participació i els encoratjaren a «treballar per conservar Mallorca».

Els premiats en el segon grup, l'adreçat a alumnes de tercer cicle d'educació prmària i als d'ESO, gaudiren d'una excursió marítima a bord del vaixelRafel Verdera, amb el qual visitaren el Port d'Andratx, sa Foradada i el Port de Sóller.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.