algo de nubes
  • Màx: 17.06°
  • Mín: 7.61°
17°

Siurells per als treballadors del Grup Serra

Els treballadors de més de 25 anys a l'empresa foren homenatjats

78242

Les instal·lacions de la rotativa del Grup Serra, situada al polígon de Son Valentí de Palma, fou el lloc en què els treballadors del Grup Serra celebraren ahir el tradicional brindis de Nadal. La reunió serví així mateix perquè el president editor del grup editorial, Pere A. Serra, lliuràs els Siurell de Plata, «que simbolitzen el lliurament d'una vida a les nostres empreses» a tots aquells treballadors que porten vint-i-cinc anys als diferents departaments del Grup.

Ells són Miquel Joy, director de premsa de GBM; Luis Anaya, administrador; Esther Calvo, del departament de relacions públiques amb centres d'ensenyament; Toni Colomar, del departament d'administració; Eduardo López, adscrit al departament de publicitat; Tomeu Mateu, cap de distribució; Joan Perelló Mateu, del departament de tancament; i Juan Miguel Giménez, redactor en cap d'Ultima Hora i Gabriel Genovart, articulista de Diari de Balears.

L'entrega d'aquesta distinció fou molt celebrada pels companys del veterà periodista que dia a dia segueix amb exhaustivitat la informació esportiva del futbol regional. També va rebre un siurell de plata Juan Mendieta per haver assolit ja la seva jubilació.

El tradicional brindis nadalenc de la plantilla del Grup Serra reuneix cada any per aquestes dates els treballadors dels diferents departaments del grup editorial al voltant d'un aperitiu i una copa de cava amb la qual brinden amb el president del Grup editorial.

Aquesta és una de les poques ocasions en què es reuneixen tots els treballadors del Grup en una trobada plena de bons desitjos i felicitacions per a tothom. En el seu breu discurs, Pere A. Serra, agraí els assistents la feina realitzada i féu vots perquè l'empresa continuï i progressi dintre de la línia ascendent en què, gràcies a l'esforç de tots, es troba des de fa anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.