nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.49°

7Teatro du al Municipal el «Conte de Nadal» de Charles Dickens

Representen demà tres funcions de l'adaptació de Tolo Ferrà

TONI LIMONGI.Palma.
El mític Conte de Nada de l'escriptor Charles Dickens és una obra que retrata amb precisió la grandesa i misèria del cor humà. El grup madrileny 7Teatro aproparà aquesta peça mestra als nins i adults demà diumenge al Teatre Municipal de Palma. Se realitzaran tres sessions: a les 12.00, a les 17.00 i a les 19.00 hores.

L'obra ha estat adaptada pel dramaturg calvianer Tolo Ferrà, que també ha dirigit la peça escènica. Conte de Nada relata la vida del vell Scrooge, un avar taciturn i solitari. Això no obstant, segons el relat, un dia rep la visita del seu antic comptable, mort des de fa set anys. «Aquest esperit li ofereix tres visions: la del passat, la del present i la del futur. En aquestes aparicions, Scrooge va veient coses que li faran comprendre que ha d'obrir el cor», recordaren els intèrprets.

L'obra està interpretada per Rafa Estaben (al paper de Scrooge), Carmen Comendador i Diana Facen. Ferrà assegura que Conte de Nada «és una obra adressada especialment als nins, encara que també és òptima per als adults. Dickens és un clàssic immortal. La peça apunta cap a una sèrie de valors interessants, d'amor i generositat». Aquesta obra ja té un cert rodatge sobre l'escenari, no debades fou estrenada l'any passat al parc d'atraccions de Madrid.

«7Teatro sorgeix de la necessitat de contar, d'expressar, de sentir i viure el teatre. Construïm les nostres escenografies, confeccionam el nostre vestuari, feim les composicions, cantam, ballam, aprofitam el millor de cadascú de nosaltres per aportar alguna cosa nova a l'equip», afirmaren els membres de la companyia. «Les imatges que rep Scrooge són d'un gran impacte. Copegen d'una forma intensa el seu cor per tal que pugui recuperar l'essència del motor que el mou, o almenys hauria de moure el món: l'amor a tot allò que ens envolta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.