algo de nubes
  • Màx: 12.72°
  • Mín: 7.77°
12°

Guillem March protagonitzarà el segon volum d'«Haciendo amigos»

L'editorial Dolmen recupera els dibuixos apareguts a la seva revista

IOLANDA PERICÀS. Palma.
El dibuixant mallorquí Guillem March serà el protagonista del segon monogràfic de l'editorial Dolmen, Haciendo amigos, que recollirà les pàgines d'humor que l'il·lustrador ha publicat durant els darrers tres anys a la revista Dolmen, que edita l'editorial del mateix nom. Aquesta revista era l'única publicació de l'editorial abans que aquesta es decantàs per l'edició de diferents volums dedicats al món del còmic.

En aquest cas es tracta d'una selecció de les pàgines de March, que tenen com a principal característica el fet de ser «còmics de superherois des del punt de vista de l'humor». El mateix dibuixant descriu els seus treballs com «paròdies dels superherois i penúries dels lectors de còmic».

En aquest sentit, March, que és el dibuixant i guionista de les seves historietes, explica que caricaturitza «els superherois més populars dels còmics nord-americans», perquè considera que «és un gènere molt fantàstic que a mi em resulta molt difícil de creure. Pens que és més fàcil fer una paròdia d'un superheroi que un còmic seriós».

El volum, que s'editarà abans de Nadal, estarà format per trenta-dues planes en blanc i negre, i inclourà la portada i quatre historietes inèdites, «un incentiu més per a aquells que ja coneguin les historietes que s'han publicat en aquests tres anys».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.