cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 11.13°
10°

BaleArt fa una demostració en viu de com es creen els capgrossos

Un grup d'al·lots participà al taller que avui es tornarà a realitzar

La curiositat per saber com es fan els capgrossos va atreure ahir un grup de nins a participar al taller que feia "i farà avui una demostració en viu de com es creen aquests entranyables personatges en el marc de BaleArt. Sobre la taula de treball, un volum considerable de pintures, pinzells, paper de diari, cartó i cola, els materials necessaris per desenvolupar la feina.

Quant a la imaginació i la creativitat la varen posar els deu nins que participaren a la iniciativa, dirigits en totes les seves passes per les responsables del taller Cap Grossos, Eli Sánchez i Judit Bacardit. Com si fos un joc, «es tracta de descobrir als al·lots com és el procés de creació d'un capgròs», explica Bacardit.

Així que, dit i fet. Primer s'ha de construir el motlle. Una bossa de fems s'omple de paper de diari i després, amb l'ajuda de les expertes, se li dóna la forma que un vol. «El més tradicional és representar personatges de les rondalles mallorquines o el dimoni, però pot servir qualsevol personatge que interessa als al·lots», diu Bacardit, que segueix indicant als nins el procés.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.