cielo claro
  • Màx: 19.47°
  • Mín: 9.02°
18°

Més de 150 nins i nines alemanys passen unes vacances a Mallorca

És el primer dels grups procedents de zones afectades per tempestes

91112
Descans a Mallorca després de les riuades a Alemanya. | P.P.

El primer de tres grups d'infants alemanys que vénen a passar les seves vacances a Mallorca arribà ahir procedent de Dresden, des d'on els recollí un avió a bord del qual viatjaven des de Mallorca el conseller de Turisme Celestí Alomar i el cap de l'oficina de Balears a Berlín, Josep Moll.

Més de 150 joves, uns 50 procedents del land de Saxònia-Anhalt i uns 105 procedents de Saxònia, acompanyats de professors i monitors prenen part en aquesta iniciativa «una qüestió de solidaritat cap a uns ciutadans amics que a causa de la tempesta que van patir el passat 14 d'agost no ho estan passant bé», segons explicà Alomar qui afegí que el viatge, organitzat per l'esmentada oficina balear a la capital germànica, «ha estat possible gràcies a la col·laboració que hem tingut del Ministeri de Cultura i Educació alemany i de la Universitat de Dresden molt relacionada amb la UIB».

El primer d'aquests torns de vacances durarà fins al proper dia 10 d'octubre, mentre que els dos torns següents tindran lloc des del 10 al 17 i des del 17 al 24 d'octubre respectivament. Els al·lots arribats a Mallorca ahir romandran a Cala Millor, mentre que els dels altres dos grups ho faran, possiblement a la Platja de Palma i Calvià.

El cap de l'oficina balear a Berlín volgué agrair «a la Federació Balear de Transports i l'Hotelera la seva contribució desinteresada en aquesta operació, en la qual deixen autobusos i hotels de franc, cosa que ha fet que el desemborsament per dur-la a terme hagi ascendit a uns cent mil euros, que és el que costa noliejar els tres avions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.