nubes dispersas
  • Màx: 18.43°
  • Mín: 13.93°
18°

La poesia d'Antònia Font seduí unes 8.000 persones al cor de Vic

La més àmplia participació balear al MMVV obté bones crítiques

La plaça Major de Vic fou despús-ahir vespre l'escenari de la confirmació d'Antònia Font. La formació mallorquina congregà prop de 8.000 persones al concert estel·lar del Mercat de la Música Viva de Vic i demostraren que s'han convertit en una de les millors referències del panorama de la música en llengua catalana. Tant és així, que pràcticament tota l'esplanada del cor de la capital d'Osona alçà els braços en la darrera cançó dels illencs, i nombrosos assistents demostraren que se sabien les lletres corejant les cançons.

Els components del conjunt (Pau Debon, Joan Miquel Oliver, Joan Roca, Jaume Manresa i Pere Debon) interpretaren els èxits dels seus tres discs: Alegria, Viure sense tu, Focs artificials, Tots els motors, Fa calor i Univers (tema que tancà el concert), entre d'altres. Durant 50 minuts, Debon no parà de ballar, botar i moure's endavant i enrere, alguns cops esquivant una càmera de televisió d'allò més dinàmica. El muntatge de llum i so complementà a la perfecció l'espectacle.

Per la seva part, la nota folklòrica fou a càrrec de Tramudança, que divendres horabaixa encetà la participació balear més àmplia al MMVV. Una vintena de balladors donaren un dels caires més populars al macroesdeveniment musical, que conclou avui sense intervenció de la nostra comunitat. Ahir fou el torn dels menorquins S'Albaida i del mallorquí Víctor Uris. La projecció dels nous valors musicals de Balears fou molt destacada per nombrosos crítics musicals del país.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.