algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

El Consell premia els artistes més petits amb viatges a Port Aventura, bicicletes i càmeres

El Consell de Mallorca va canviar ahir per uns moments, deixant de ser el saló de plens, lloc de reunió dels nostres representants, per passar a convertir-se en improvisat pati. El motiu d'això va ser el lliurament dels premis del certamen de dibuix i redacció convocat amb motiu de la celebració de la Diada de Mallorca.

Les cares dels més petits ho deien tot. No sempre un veu exposat el seu dibuix al saló de plens del Consell després d'haver estat premiat i «flipa» davant de tant fotògraf i tanta càmera de televisió enfocant-li. Els pares tampoc es quedaven curts i s'emocionaven davant de les obres dels seus infants, convençuts que veure'ls convertits en Picasso, Rubens, Alberti o Shakespeare segons es prefereixi és només qüestió de temps.

Els guanyadors en la modalitat de dibuix van ser: Marcus Waltz (categoria de 6 a 8 anys), Daniel Martínez (9 a 11), Ma. Antònia Camps (12 a 14) i Toni Amador Camps (15 a 18).

Pel que fa al certamen de redacció Laura Nicolau, Ma. Antònia Abrines i Eulàlia Maria Carbonell van ser les guanyadores en les categories de 9 a 11, 12 a 14 i 15 a 18 anys respectivament. Per a tots ells un merescut viatge per a dues persones a Port Aventura. Als segons classificats, se'ls va fer lliurament d'una bicicleta, mentre que els tercers van rebre una càmera de fotos. Maria Antònia Munar va ser l'encarregada de lliurar-los aquests premis a tots i cada un dels guardonats.

La nota simpàtica del lliurament de premis la va posar Joan Albert Mayol Colom, guanyador del premi especial, que als seus 4 anys va mostrar la seva preocupació a la presidenta ja que no sabia com pujar-se ni com manejar la bicicleta que havia guanyat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.