algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Miguel Bosé presenta anit el seu darrer disc en un concert a Inca

«Sereno» és el primer treball del cantant que parla d'ell mateix

El cantant Miguel Bosé serà avui, a les 22.30 hores, al poliesportiu Mateu Canyelles d'Inca en un concert en què presentarà el seu darrer treball discogràfic, titulat Sereno. Aquest és el primer disc en cinc anys que conté cançons totalment noves del cantant, escrites, segons ell mateix posa de manifest, en la intimitat de la seva casa de Somosaguas. Bosé ha aconseguit en aquest àlbum reunir alguns amics i col·laboradors de luxe com ara Vicente Amigo, Alejandro Sanz, Carlos Jean, Hevia, Kepa Junquera, Antonio Carmona, Paolo Costa i una sòlida banda de «directe», que imprimeix un so contemporani als seus èxits de sempre i als nous temes, entre els quals destaquen Gulliver, Mírarte, El hijo del capitán Trueno, Te digo amor, Tic tac, Mientras respiro, Morenamía, La noche me gusta o Millones de quilómetros de aquí.

Totes les entrades que s'han venut per a aquest recital tenen la particularitat de ser amb seient, un requisit per fruir amb «serenitat» dels atmosfèrics temes de l'intèrpret de Bandido o Los chicos no lloran. La maduresa serà, en aquesta ocasió, la carta de presentació del cantant, que ja du més de vint anys damunt dels escenaris. Bosé afirma que «m'ha costat 45 anys, però ja he entès. Sé el que vull, sent un control profund i absolut sobre el que faig. Sereno és una autoritat respecte de mi mateix i del que m'envolta, una autoritat alimentada peranys de navegació, d'èxits, de confusió, de recerques, de dubtes».

Aquest treball discogràfic té la particularitat que és el primer disc explicat en primera persona: «Sí, som conscient que per primera vegada parl de mi en les meves lletres: la cançó Morenamía tracta d'una relació especial i apassionada que vaig tenir. Aquest és el disc més personal, més íntim, més meu, i sí, pot ser que això signifiqui que és el més important de la meva vida. Però també és cert que he tingut cinc anys per pensar-hi», diu l'artista. El recital, que patrocina l'Ajuntament de Inca, porta de nou a un primer pla el cantant després d'una llarga espera. Es poden adquirir localitats per anticipat a Xocolat, Discs Oh!, Baba Discos i altres tendes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.