algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
18°

La diversitat de músiques i estils centrà el concert de Son Ripoll

La cita estiuenca de la família Rotger tornà a reunir nombrós públic

La família Rotger tornà a reunir els amants de la música clàssica a la seva propietat de Son Ripoll en el ja tradicional concert d'estiu. Enguany, per als assistents se seleccionà un repertori d'allò més divers. La primera part anà a cura de la soprano Tatiana Melnytxenko i de la pianista Marta Pujol i Pinyol, que interpretaren obres de Rakhmaninov i Txaikovski. La segona part del repertori la protagonitzaren composicions de Turina, Granados i Obradors. Per finalitzar fou escollida la música de Puccini i de Guerrero, i posà el colofó al concert el tema Marchenera, de Moreno Torroba.

La dolça veu de la soprano d'Ucraïna s'uní al virtuosisme de la pianista catalana, instal·lada a Mallorca des de 1993. Els convidats de la família Rotger gaudiren força amb la professionalitat d'ambdues artistes. Entre els assistents a aquesta cita estiuenca de Son Ripoll es veieren personalitats d'àmbits com la cultura, l'empresa i la política amb un únic objectiu: deixar-se endur per la música clàssica i fomentar la companyonia.

A més de la família Rotger al complet, es varen poder veure a Son Ripoll el batle de Valldemossa, Joan Muntaner, el doctor Kovacs, Genia Tobin i Tomeu Estaràs, d'Els Valldemossa, i Climent Picornell, professor universitari, entre d'altres. En un vespre en què estar a la fresca era agradable, la vetlada es perllongà fins tard amb la festeta que seguí a continuació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.