muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

El rock del grup madrileny Dover ressonarà anit a Porreres

La formació presentarà el seu darrer treball

Sister, Devil Came to Me, Late at Night i I Was Dead for 7 Weeks in the City of Angels. Quatre discs i un lloc únic en el panorama de la música de l'Estat espanyol. Anit, la creadora del grup madrileny, vocalista, guitarrista i compositora Cristina Llanos i els seus companys demostraran el perquè de tota aquesta fama al poliesportiu municipal de Porreres, on presentaran el seu darrer treball i els seus èxits anteriors, a partir de les 22.00 hores. «Continuu sentint les mateixes coses i el disc està enfocat amb la mateixa ràbia de sempre. Feim servir el grup per descarregar el que sentim», segons el parer de Llanos.

«Les nostres lletres són sempre sentiments personals, una part de nosaltres. És una bona teràpia, una manera d'escapar», coincideixen a assenyalar els músics. Dover va ser el primer grup independent que es convertí en un supervendes. Admeten que això els canvià la vida. «Si ens va passar a nosaltres pot passar a qualsevol altre», afegeix Llanos. «El que va passar, i que succeeix de tant en tant en altres països, és una cosa que no té res a veure amb la indústria. Significa que havia de succeir i no perquè una discogràfica ho decidís. Llavors, les companyies comencen a cercar rèpliques d'aquest grup, a fabricar-les durant una temporada perquè, al cap de 15 anys, torni a succeir», comentà la vocalista.

Els components de Dover no es consideren un grup independent: «És una etiqueta com qualsevol altra, no és cap classe de música concreta. Supòs que significarà que nosaltres feim el que volem». Quant a formacions d'un estil semblant, Llanos considerà que «segurament hi ha alguna companyia que haurà intentat copiar el nostre estil, però la veritat és que en cap moment no he sentit res que s'assembli a nosaltres». El grup està format per quatre joves. A més de Cristina Llanos hi figura la seva germana Amparo, també guitarrista i compositora. Un altre dels seus components és Jesús Antúnez, el darrer que s'ha incorporat. Àlvaro Díez és el baixista.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.