algo de nubes
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 7.61°
16°

La pluja no impedí que 250 veïns de Sa Indioteria marxassin fins a la Sang

Per sisè any consecutiu, la Marxa de l'Alliberació va complir amb el seu objectiu: caminar des de la parròquia de Sa Indioteria fins a la Sang, on els pelegrins van venerar el Sant Crist. Però aquest any hi ha hagut dues variacions respecte a les marxes anteriors: una, que no van portar imatges; dues, que plovia, fet que no va ser impediment perquè unes 250 persones entre homes, dones i al·lots de la barriada, a més del rector i dos polítics del PSOE municipal, baix paraigua i impermeables, es llançassin a caminar a l'hora prevista, les 9 del matí d'ahir, que era quan més creixia la pluja.

El pelegrinatge fins a la Sang estava previst fer-lo en hora i mitja. No s'equivocaren els qui van calcular el temps, ja que a l'hora i vint-i-dos entraven al temple després d'haver fet el recorregut, a peu, de pressa, sota una fina pluja que els acompanyà "encara que no va intimidar" des de la sortida.

Els marxaires van anar desfilant davant del Crist de la Sang tombat a peus de l'altar mentre el responsable del temple els donava la benvinguda. A continuació va prendre la paraula un Tomeu Suau molt feliç «per haver arribat tots bé».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.