muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Breus

• TRASPÀS

Maria Fornés
Ha mort, als 93 anys, Maria Fornés Vich, mare de l'escriptor Llorenç Capellà, conseller de direcció i columnista de Diari de Balears, i de la periodista d' Ultima Hora Margalida Capellà. Maria Fornés també era la viuda de l'escriptor Pere Capellà, Mingo Revulgo, que morí l'any 1954. DdB.

Guerrero Zamora
L'escriptor i director de cinema i teatre Juan Guerrero Zamora, un dels realitzadors de televisió espanyola més emblemàtics, creador d'Estudio 1 morí ahir a Madrid, als 75 anys, com a conseqüència d'una llarga malaltia. Les seves restes seran incinerades avui al tanatori de l'M-30, des d'on partiran les seves cendres cap a la seva localitat natal de Melilla. EFE.

• ART

Chillida
L'escultor basc Eduardo Chillida fou donat d'alta ahir de la clínica donostiarra on es trobava ingressat després de superar la greu pneumònia que en alguns moments féu tèmer per la seva vida als metges que l'atenien, segons informà el seu fill Luis. Tot i la millora del creador els metges han advertit que és necessari distingir entre aquesta crisi i el seu estat general ja que la malatia cerebral degenerativa que pateix és irreversible. Un cop fora de la clínica l'artista serà sotmés a una estreta vigilància des de casa seva. EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.