nubes dispersas
  • Màx: 10.62°
  • Mín: 7.47°
10°

El Teatre del Mar acull «Madame et monsieur», un tribut al cinema mut

A l'espectacle es fan referències a Charlot i a Buster Keaton

Humor, gests, poesia. Dos sense sostre, Madame et monsieur, es coneixen, s'enamoren i busquen, junts, superar les situacions adverses que se'ls presenten. La seva arma secreta: la imaginació. La seva casa, des d'avui i fins al 31 de març: el Teatre del Mar. L'obra, de la companyia Leandre-Claire, està patrocinada per la Fundació Teatre Principal i també podrà veure's el 3 d'abril a Sa Societat, Calvià, i el 6 a Artà.

La història ret homenatge al cinema mut d'antany mitjançant la barreja d'expressions. «Vam voler crear un llenguatge gestual per transmetre emocions», va explicar Leandre Ribera, un dels sense sostre. Per això juguen amb l'humor, la dansa, la música i les possibilitats de l'escenari. «La maquinària teatral queda a la vista i envolta l'escena», per, d'aquesta manera, aconseguir «trencar les barreres i que l'espectador no sigui una cosa llunyana», va dir Ribera.

La intenció de la companyia: apropar el cinema mut al present. Per això les referències a artistes com Charlot o Buster Keaton són «evidents», encara que s'han actualitzat. «Vam agafar la imatge que ens quedava d'aquella època i la traduïrem a la nostra manera», va assegurar Ribera. El pallasso, la ballarina, el músic i l'actor s'uneixen i creen el seu propi personatge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.