algo de nubes
  • Màx: 18.85°
  • Mín: 9.02°
18°

Inaugurada la nova planta d'impressió del Grup Serra

Joan Carles, des de la sala de control, va prémer el botó que posà en funcionament la nova rotativa

40106
El rei Joan Carles posà en marxa la nova rotativa. | J. TORRES.

Poc després de les 12.30 hores feia la seva arribada a la nova planta impressora del Grup Serra, situada al polígon de Son Valentí, el cotxe que transportava el rei Joan Carles i la reina Sofia, convidats d'honor a la inauguració de l'edifici. Seria una mica més tard quan el rei donaria el sus a la nova rotativa posant en marxa la maquinària des de la sala de control.

Des d'hores abans, el moviment al nou edifici era incessant amb la contínua arribada de la llarga llista de convidats que es desplaçaren fins a les noves instal·lacions de Son Valentí per assistir a la inauguració oficial d'aquesta nova planta impressora. Així, es veren arribar cares conegudes de la societat illenca de molt diversos àmbits, des del polític a l'econòmic, passant per l'artístic, el cultural, l'eclesiàstic i el militar, que eren rebuts pel president del Grup Serra i membres del Consell d'Administració.

Els rei, que vestia un vestit jaqueta gris i la reina Sofia, amb un elegant vestit jaqueta de ratlla diplomàtica negre i groc, foren rebuts pel president del Grup Serra, Pere Serra; el president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich i el ministre de Medi Ambient, Jaume Matas. La reina Sofia fou obsequiada amb un ram de flors, que li fou entregat per Margalida Serra, néta de Pere Serra, després de dirigir-se a ella amb les paraules «per a vós, majestat».

Acte seguit, el rei Joan Carles i la reina Sofia saludaren el president del Parlament balear, Maximilià Morales; la delegada del Govern, Catalina Cirer; el batle de Palma, Joan Fageda; el general en cap de la zona militar de Balears, Juan Yagüe; la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, el vicepresident del Govern balear i conseller d'Economia, Comerç i Indústria, Pere Sampol i el bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, amb qui la reina conversà una estona.

Una gran quantitat de periodistes dels diferents mitjans de comunicació de Mallorca es congregaren davant l'edifici per ser testimonis de primera mà de l'arribada i salutació dels monarques. Com ja és un fet habitual en els seus encontres amb la premsa, el rei dirigí unes paraules als redactors, fotògrafs i càmeres allà emplaçats.

Després de la salutació, els reis feren la seva entrada al nou edifici, i a l'interior saludaren Aina Rullan, Andreu Rullan, Paula Serra, Jesús Boyero, Carme Serra, Sebastià Ginart, Pere Rullan, Miquel Serra, Luis Anaya, Paula Mir, Antoni Rebassa, Pere Comas, Andres Isern, Margalida Magraner, Josep Carles Tous, José Francisco Tous i Margalida Tous, membres del Consell d'Administració del Grup Serra. Després els reis, acompanyats per la comitiva d'autoritats, iniciaren la visita.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.