cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
19°

El Municipal de Manacor obre les portes a 570 joves actors

La XVI mostra escolar ofereix fins al 6 de juny 42 obres i 130 funcions

Fins a 570 joves actors passaran per l'escenari del teatre municipal de Manacor en la XVI Mostra de teatre escolar que fou inaugurada el passat 7 de març i que es perllonga fins dia 6 de juny. Durant aquests mesos es podran veure 42 obres i 130 funcions. En aquesta edició hi participen 42 grups de totes les escoles de Manacor. Cal destacar l'ampli ventall de possibilitats que brinda la mostra de teatre escolar per la qual passaren 18.300 persones l'any 2001 i que enguany s'espera superar o almenys igualar.

Sortiran a l'escena del Municipal clàssics com William Shakespeare amb Molt de soroll per no res, Molière amb Les dones sàvies o Metge per força; contemporanis com Els enamorats de Goldoni i actuals com Benet i Jornet amb El tresor del pirata negre, i Mòbils de Pep López. Hi serà també Es jai de sa Barraqueta de les Rondalles de mossèn Alcover.

La novetat d'enguany és que s'ha incorporat a la mostra un espectacle de teatre al carrer titulat Rupapur, que ho farà Mossèn Alcover davant el teatre el dia 10 d'abril. El muntatge ha estat escrit i dirigit per Joan M. Albinya i Tomeu Amer. El gerent de la Fundació del Teatre, Bartomeu Amengual, comentà que «és molt important que els al·lots s'acostumin al teatre. A Mallorca és una disciplina que va en augment a les escoles». L'obra a representar s'elegeix en funció de l'edat i del nombre d'actors. Les funcions són al matí, per a escolars i el vespre per a tothom.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.