algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Els petits gaudiren de la jornada festiva en l'obertura del Ram

La Llançadora i el Titànic destaquen entre les noves atraccions

A les onze en punt del matí d'ahir, la fira del Ram, col·locada, com sempre, al camí de Jesús, va obrir les portes al públic. Els primers que hi accediren foren els nins més petits, que no dubtaren a provar les noves atraccions i paradetes. Enguany la fira disposa de prop de seixanta atraccions, entre les quals destaquen la Llançadora, el Titànic i la Presó.

La Llançadora té 60 metres d'altura, el doble de la de l'any passat, i caiguda lliure. No arriba fins en terra, sinó que hi queda a tres metres per donar-li, d'aquesta manera, més emoció. Segons fonts de la fira, el Titànic i la Presó seran també de les atraccions que més cridaran l'atenció. En la primera, el visitant experimenta la sensació d'estar en un vaixell. En la segona, la Presó, es tracta de fer un viatge a l'espai a l'interior d'una gàbia.

A més d'aquestes atraccions hi ha un parell de simuladors, la muntanya russa completament reformada, pistes de cotxes de xoc noves, etc. A la fira no hi podien faltar les atraccions per als més petits, com una piscina amb canoes i un trenet. Les parades estan ubicades al recinte del Ram des de diumenge passat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.