cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

La galeria Joanna Kunstmann mostra les obres de Julian Meunié

L'exposició vol ser un homenatge a la seva memòria

La galeria Joanna Kunstmann, a Santanyí, inaugura dissabte que ve una exposició amb obres de l'artista instal·lat a Mallorca Julian Meunié, que morí l'any passat. A la mostra, que recull diferents èpoques de l'artista, no faltaran peces que s'exhibiran per primer cop, seleccionades per la galerista amb ajuda de Susana, la viuda del creador.

L'exposició estarà dividida en tres parts i es presentarà a les tres sales de la galeria. En la primera, a tall de retrospectiva, es penjaran les primeres teles que va pintar a Mallorca a mitjan anys vuitanta. En un altre dels espais s'exposaran les aquarel·les que cada estiu, durant les vacances, pintava al seu país d'origen, França. «Era el que més li agradava; cada any viatjava amb cinquanta planes i les portava plenes», recordava Susana. Finalment, s'exhibiran les obres més recents, noves per al públic, aquelles en les quals va fer feina abans de morir.

Són peces, conta Susana, «molt especials, més intimistes». Es tracta d'obra «petita en la qual inclou el collage, trossos de tela, de paper d'aquarel·la». La instal·lació d'un vídeo completarà l'exposició. La seva pintura té un to líric i tons pastís que, en ocasions, trenquen un color tan intens i càlid com el vermell, per exemple.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.