algo de nubes
  • Màx: 18.58°
  • Mín: 8.69°
18°

Chenoa promet aprendre «La Balanguera»

La popular cantant mallorquina arribà a Palma i fou rebuda per la presidenta del Consell de Mallorca

Com si es tractàs d'una estrella de Hollywood, la ja famosíssima Chenoa va arribar ahir al Consell de Mallorca amagada darrere els vidres foscs d'un luxós automòbil gris, al costat de la seva mare i de l'inseparable guardaespatles. Chenoa fou rebuda per un silenciós grup d'admiradors, entre els quals es confonien la vintena de periodistes assistents. La primera que li donà la benvinguda va ser la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, que referint-se als assistents manifestà: «Aquest és el teu poble».

La jove artista no hi cabia d'alegria i, per això, no es pogué estar de dir: «Si només som una cantant! Quina rebuda!». Però les sorpreses no s'acabaren aquí. A l'instant, una nineta, que també resultà que es deia Laura, entrà a la sala duent un ram de flors. En aquest moment, costava saber qui estava més emocionada de les tres, si Chenoa, la nina o la presidenta. Després d'agrair el suport donat per les institucions, la població mallorquina i els mitjans de comunicació, els assistents foren despatxats discretament, perquè «abans hem de parlar d'algunes coses», digué la presidenta. I esperaren pacientment mitja hora.

Chenoa no s'aturava de repetir que «el poble de Mallorca s'ha abocat molt en mi i esper que ho continueu fent». Es mostrà eufòrica per la seva tornada: «Tinc taquicàrdia de tanta d'emoció i només el sol d'aquí ja m'omple d'alegria». I va prometre que «us tornaré allò que no us he donat», referint-se al festival d'Eurovisió.

A Maria Antònia Munar li agradaria que Chenoa cantàs La Balanguera. Però ella confessà no saber-ne la lletra ni la música, però que en volia fer una versió pop i cantar-la a Palma. Ara bé, continuen les incerteses sobre el concert d'Operación Triunfo. El president del Reial Mallorca, Mateu Alemany, assegurà ahir en roda de premsa, que no cedirà el Lluís Sitjar per fer el concert tal com li demanà una empresa privada. En canvi, sí que acceptà la petició de la regidora de Cultura de Cort, Carme Feliu, de reservar Son Moix per al 14 de maig, dies després d'acabada la Lliga de futbol, ja que Cort hi té dret per llei. La cantant viatjarà la setmana que ve a Londres i a Miami, on es trobarà amb David Bisbal, a qui diu «Bisbi», per gravar algunes cançons: «Hem sabut fer creure que hi havia alguna cosa entre nosaltres amb la cançó Escondidos». A l'aeroport, tres membres del Club de Fans l'esperaven i li regalaren una caricatura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.