nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Una dansa infernal acomiadà Sant Sebastià

Centenars de persones assistiren a l'espectacular correfoc, que omplí de dimonis i bèsties el Born

Un any més, Palma s'omplí de festa, renou, llums i colors amb el correfoc de Sant Sebastià, que tancava les festes del patró de Ciutat. Quan faltaven pocs minuts per a les 20 hores, el Born vessava de gent i les colles de dimonis ja es dirigien a l'avinguda Antoni Maura tot fent sonar els seus timbals i anunciant la gresca. Aquesta es féu esperar un poc, però començà amb força de la mà dels Dimonis de sa Pobla, que ja havien demostrat la seva simpatia durant la Desfilada del Pregó que tingué fa quinze dies.

Els seguiren la Colla de Massalfassar d'Alacant, que havia estat convidada a la festa. Ells hi posaren el toc d'originalitat i l'experiència, el xiulet de la seva pólvora cremant se sentí més que cap altra. El bestiari mallorquí, representat pel Corb de Sant Nofre i la Marranxa d'Alaró, seguia la comitiva i aconseguí que el públic perdés la seva por i s'hi apropés.

Un cop passada la plaça de la Reina, les colles enfilaren el Born i deixaren bocabadades les persones que esperaven la seva arribada. L'espectacle s'aturà un moment a la plaça de Joan Carles I i semblava que tot s'havia acabat quan es tornaren a encendre les torxes i l'espectacle començà altre cop. Eren les 21.30 hores quan els dimonis tornaven a baixar el Born per acabar la infernal festa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.