algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

Programa dels Reis d'Orient als pobles de Mallorca

ALARÓ A la plaça de la vila arribaran Ses Majestats els Reis d'Orient a les 18.00 hores i enguany han avisat que arribaran carregats de regals que repartiran entre tots els nins del poble.

ALCÚDIA Els Reis d'Orient atraquen a les 18.15 hores al moll Vell del port d'Alcúdia, des d'on començarà la cavalcada. Les carrosses es dirigiran fins a l'església del Port on adoraran el Betlem. Després Melcion, Gaspar i Baltasar adoraran el Betlem Vivent a la porta del moll d'Alcúdia, saludaran el batle i repartiran els presents per les cases.

ALGAIDA A les 19.30 hores la comitiva reial acompanyada de la Banda de Música arribarà a la plaça. Després de la salutació als nins i nines del poble, Ses Majestats repartiran els regals casa per casa als qui han fet bondat.

ANDRATX A les 18.30 fan la seva entrada al poble Ses Majestats i van fins a l'església a adorar el Nin Jesús. Després seran rebuts a Son Mas per la batlessa d'Andratx i allà mateix entregaran els regals en mà als nins i nines del poble.

ARIANY La comitiva reial serà a Ariany a les 20.30 hores. Abans de repartir els regals entre els nins i nines que s'han portat bé aquest any passat Melcion, Gaspar i Baltasar visitaran l'església per adorar el Bon Jesús.

ARTÀ Els Reis d'Orient arribaran a Artà a les 19.30 hores i es desplaçaran amb la seva comitiva reial fins a la plaça del Talaiot de sa Coma. Des d'allà repartiran els regals als artanencs.

BANYALBUFAR A les 18 hores s'inicia des de l'entrada del poble la cavalcada reial des d'on es dirigiran cap a la plaça a adorar el Bon Jesús i després carregats amb una carrossa plena de paquets i ajudats pels seus patges, Ses Majestats repartiran els regals.

BINISSALEM L'arribada dels Reis Mags serà a les 18.30 hores i aniran amb els regals i les carrosses fins la plaça de l'església a veure el Betlem Vivent. A la mateixa plaça de l'església repartiran els regals.

BÚGER La cavalcada reial sortirà a Búger a les 19.00 hores i després del recorregut pel poble Melcion, Gaspar i Baltasar, visitaran l'ajuntament i protagonitzaran l'adoració dels reis a l'església.

BUNYOLA A l'estació de tren de Bunyola arriben els Reis d'Orient des d'aquí i enfilats a les seves carrosses Melcion, Gaspar i Baltasar es disposaran a fer un recorregut pel poble. Duran carbó per a tots els que s'haguin portat malament?

CALVIÀ Per poder dur regals a tots els nins de Calvià els Reis Mags seran a diferents llocs i en diferents dies. Dia 5 aniran a Capdellà, a Santa Ponça, aSon Ferrer, a Portals Nous, alToro i a Calvià, entre les 18.00 i les 18.30 hores, mentre que el matí de dia 6 es passejaran i repartiran regals per Peguera a les 10.30 hores i perPalmanova, Magaluf i Son Caliu, a partir de les 11.30 hores. Els mags esperen poder arribar pertot arreu.

CAMPANET Ses Majestats fan acte de presència a Campanet a les 19.30 hores a la plaça del poble i un cop allà repartiran els regals entre els nins que s'han portat bé aquest any passat.

CAMPOS Els nins de Campos hauran d'esperar fins a les 20.00 hores per veure la caravana reial pels carrers del poble. Un cop a l'església adoraran Jesús, seguidament saludaran el poble des dels balcons de la Sala i dins el convent concediran audiència.

CAPDEPERA Els Reis vénen en barca a les 18.30 hores al moll de Cala Rajada on els seran entregades les seves corones. Des d'allà repartiran caramels en carrosses fins arribar a l'església i partiran cap a Capdepera, a les 20.00 hores visitaran l'església i saludaran el poble des de l'Ajuntament.

CONSELL A les 12 els patges dels reis reben totes les cartes dels nins a la plaça major. L'horabaixa a les 18 hores arriben a aquest lloc els Reis amb una gran comitiva per repartir els regals.

COSTITX Ses Majestats els Reis d'Orient faran la seva arribada a les 18.00 hores, moment en què començarà la cavalcada. Un cop acabada la desfilada reial, Melcion, Gaspar i Baltasar repartiran les juguetes entre els nins del poble a la plaça Major.

DEIÀ A les 16.30 de l'horabaixa arriben a Deià els patges reials, mentre que els Reis, que davallen de la muntanya es trobaran a les 19.30 hores i pujaran cap a l'església. La carrossa amb els reis i els regals aniran en processó i després d'adorar repartiran els regals als infants.

ESPORLES Els Reis d'Orient visitaran Esporles l'horabaixa, on es trobaran amb els nins a les 18.00 hores a l'Ajuntament, allà saludaran el poble i aniran a adorar Jesús. Amb els seus cavalls, i amb els seus patges deixaran els presents.

ESTELLENCS A les 19.00 hores Ses Majestats en cavalls entren al poble i es dirigeixen a la plaça des d'on saludaran els veïns. Després aniran a l'església a adorar el Nin Jesús. En acabar repartiran els regals als nins i nines del poble.

FELANITX A Portocolom les Majestats arribaran per mar a les 18:30 hores i atracaran al moll comercial. Seguidament es dirigiran a l'església del poble per adorar el Nin Jesús i fer, posteriorment, la repartició de juguetes tradicional. Una hora més tard travessaran la via Argentina de Felanitx i passant pel passeig Ernest Mestre i la plaça d'Espanya acabaran el seu vitage a les 20 hores a la plaça de sa Font. Faran l'adoració al replà de l'església i al carrer de sa Plaça tindrà lloc la recepció oficial de les autoritats.

FORNALUTX A les 19 hores Ses Majestats iniciaran el seu recorregut muntats a cavall seguits per una comitiva de carrosses i carros a la carretera de Lluc i l'acabaran a s'església. Allà adoraran el Nin Jesús i faran un discurs, que precedeix al repartiment de juguetes.

INCA La ciutat d'Inca acollirà l'arribada de la comitiva reial a les 18.00 hores a la parròquia de Crist Rei, després es dirigirà a l'esplanada del tren i des d'allà aniran fins a la plaça d'Espanya on saludaran el poble i seran rebuts pel batle. Després aniran fins a la plaça de Santa Maria la Major on adoraran Jesús al portal de la parròquia.

LLORET Al carrer Ciutats els Reis comencen la seva colcada a les 18:30 hores. Un cop a l'església adoraran l'Infant i repartiran les juguetes.

LLOSETA Els Reis d'Orient sortiran a les 18:30 hores de l'avinguda del Cocó i es dirigiran a la plaça d'Espanya, passant per l'Ajuntament. A la plaça tindrà lloc el repartiment de juguetes.

LLUBÍ La plaça de l'Església serà l'escenari del repartiment dels regals als nins del poble a partir de les 18 hores, quan està previst que arribin ses tres Majestats.

LLUCMAJOR Des del passeig Jaume III partirà, a les 19.30 hores, la comitiva de Ses Majestats amb els patges i els camions carregats de juguetes. Des d'allà aniran fins a la casa de la Vila on saludaran els nins i nines del poble. Després aniran a adorar el Bon Jesús a la parròquia i, casa per casa, començaran a repartir els regals.

MANACOR La colcada dels Reis d'Orient travessarà aquesta horabaixa el centre de la ciutat. Les tres Majestats, muntades a cavall, aniran des de la plaça Ramon Llull, d'on partiran a les 20 hores, fins la plaça del Rector on es repartiran els regals.

El moll de Portocristo serà l'escenari de l'arribada de la comitiva reial a les 19:30 hores. Posteriorment la gran colcada es dirigirà a la plaça de l'església, on no hi faltarà el repartiment de regals als ninets i l'adoració a Jesús.

També aS'Illot aquí la comitiva apareixerà per mar. Serà a les 19:30 hores al Mollet. Després d'arribar a l'església i per alimentar bé Ses Majestats hi haurà una xocolatada i una bunyolada per als assistents.

A la plaça de l'església de Son Macià arribaran Ses Majestats a les 19 hores per adorar l'Infant en una missa. Després, els nins i nines rebran les seves juguetes.

MANCOR DE LA VALL A les 20 hores la comitiva reial farà acte de presència a l'església carregada de juguetes per als nins i nines del poble. Un cop acabat el repartiment es donaran els premis del concurs de betlems.

MARIA DE LA SALUT L'arribada de Ses Majestats està prevista per les 18:30 hores a la plaça des Pou. D'allà es dirigiran a l'Ajuntament, on se'ls oferirà una recepció oficial i, seguidament, aniran a l'església per fer l'adoració. Cal esmentar que els regals no seran entregats pels reis fins demà dematí.

MARRATXÍ Els diferents indrets de Marratxi celebraran les seves cavalcdes dels Reis. La comitiva reial del Pont d'Inca i Sa Cabana sortirà a les 18.00 i es passejarà pels carrers cèntrics fins arribar a la plaça Major, on després de l'adoració repartiran els regals. A Pòrtol sortiran a les 18.30 hores, mentre que aSa Cabaneta la cavalcada comença a les 17.00 hores, els reis aniran a missa a les 19.00 hores i després es dirigiran a l'Ajuntament des d'on repartiran els regals. A Cas Capità la comitiva partirà a les 20.00 hores i després d'un recorregut pels seus carrers es dirigirà al local social on repartirà regals als nins i nines.

MONTUÏRI Ses Majestats d'Orient arriben al poble a les 18.30 hores i després de la cavalcada pels carrers cèntrics del poble arriben a la plaça. Melcion, Gaspar i Baltasar protagonitzaran una celebració amb els nins del poble a l'església i després els repartiran els regals.

MURO A les 19 hores Ses Majestats arriben a l'església parroquial per adorar el Nin Jesús.

PETRA A les 18 hores arriben a cavall Ses Majestats. Acte seguit es dirigiran a la parròquia per adorar el Nin Jesús i seguidament es farà entrega dels regals a la plaça Ramon Llull.

POLLENÇA A les 19 hores cavalcada pels carrers més centrics de la localitat. Surten de Villa Pollentia. Al moll de Pollença els tres reis parteixen a les 19 hores de la base aèria.

PORRERES Tots els nins que vulguins veure els Reis d'Orient hauran de ser a l'església parroquial a les 18 hores. Després de l'adoració es farà la recepció oficial i es llegirà el missatge tradicional de Ses Majestats. A les 18:45 aproximadament es lliurarà un detall als participants de la Mostra de Betlems.

PUIGPUNYENT A la plaça de l'Ajuntament arriben devers les 19 hores els tres Reis d'Orient carregats de regals damunt les seves carrosses.

SA POBLA A les 17 hores arribada dels Reis d'Orient a l'estació del tren de sa Pobla per fer un recorregut pels carrers del poble.

SANT JOAN Carregats de juguetes i llepolies per a tots els nins i nines a les 19.30 hores arribaran els Reis d'Orient. La recepció oficial serà a la parròquia, on després d'adorar el nin Jesús entregaran els premis al concurs de betlems.

SANT LLORENÇ A les 19.30 hores fan la seva arribada carregats de regals i algun feix de carbó els tres reis d'Orient a la plaça Nova de Sant Llorenç. Aquí també es farà el repartiment de regals. Mitja hora abans hauran fet la seva passada per Son Carrió. A sa Coma Ses Majestats també arriben a les 19.30. El repartiment de regals es farà a la plaça del Talaiot.

SANTA EUGÈNIA Després d'un llarg viatge les Majestats arribaran amb els seus cavalls i seguici a la plaça Bernat de Santa Eugènia a les 19.00. Allà després de ser rebuts pel batle oferiran un discurs i entregaran els regals als infants.

SANTA MARGALIDA La banda de música municipal recollirà els Reis a les 20.00 hores a la plaça de s'Abeurador per anar en colcada fins a la Casa de la Vila on seran rebuts per les autoritats. A les 20.30 hores hi haurà l'adoració a l'església.

SANTA MARIA Els infants de la vila queden convocats avui a les 18.30 hores a la plaça dels Hostals per saludar els Reis d'Orient. Amb ells es dirigiran a l'església on es farà l'adoració dels Reis i després a la plaça es repartiran els regals.

SANTANYÍ A instàncies del batle Miquel Vidal enguany els Reis vindran carregats de regals. La seva arribada està prevista per a les 19.00 hores a sa Porta de la Murada. Després d'adorar el nin Jesús a l'església Melcion, Gaspar i Baltasar saludaran els nins i repartiran els paquets.

SELVA L'arribada de Ses Majestats d'Orient a Selva està confirmada per a les 18.30 hores en una màgica colcada es dirigiran a l'església on hi haurà l'adoració i es repartiran els presents a tots els nins i nines que hagin estat bon al·lots.

SENCELLES A les 18.00 hores, si els feixos de regals estan a punt i si no una mica més tard arribaran els tres Reis d'Orient a la plaça. D'allà es dirigiran a l'església on entregaran els obsequis o el carbó. D'aquest, enguany diuen que no n'hi ha molt.

SES SALINES Procedents d'Orient està prevista l'arribada a les 19.30 hores dels tres Reis Mags a Ses Escoles Velles. Allà muntats en les seves majestuoses carroses es dirigiran a l'església on dirigiran un parlament als infants en el qual tindran present els nins que no s'han comportat bé al llarg de l'any. Després de la cerimònia, ajudats dels seus patges començaran a entregar els regals casa per casa.

SINEU A les 17.00 hores els infants que esperin algun regal estan convocats a la plaça des Fossar. Allà hi haurà animació a càrrec del grup d'esplai amb el qual aniran a cercar els reis vora es quarter. Després es repartiran els presents a la plaça o al convent de sant Francesc, si plou.

SÓLLER Ses Majestats desambarquen al Port de Sóller a les 17 hores després de mesos de viatge i carregats de regals. Devers les 19.30 arriben a Sóller amb el tren. De l'estació aniran caminant fins a la plaça Constitució i d'allà a l'església. Després d'adorar el nin Jesús saludaran els infants. Enguany es comenta que Ses Majestats també duen un vagó ple de carbó per als nins que no han cregut els seus pares.

SON SERVERA Carregats amb grans feixos de regals i envoltats d'una atmosfera màgica arriben per la mar al moll de cala Bona Ses tres Majestats procedents d'Orient. L'hora prevista per al desembarcament són les 19.00 hores. Acte seguit pujaran al poble on les primeres autoritats les saludaran oficialment a la Sala. Després es dirigiran a l'església a adorar el nin Jesús i finalment, ajudats pels patges, repartiran els regals entre els infants a la plaça de Sant Joan Baptista.

VALLDEMOSSA Muntats en cavalls màgics arriben els Reis d'Orient a les 18.30 hores a la plaça Bartomeu Estaràs. Després d'assistir a missa començaran a repartir els regals.

VILAFRANCA El carrer del Sequer serà el punt de partida de la colcada dels Reis Mags a les 19.00 hores. A les 19.30 hores hi haurà la solemne adoració al nin Jesés a l'església i a les 20.00 hores a la plaça l'Ajuntament recepció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.