cielo claro
  • Màx: 34°
  • Mín: 28°
28°

Breus

• CINEMA

Inici de «Rencor»
El director espanyol Miguel Albadalejo començà ahir a San Pedro del Pinatar, Múrcia, el rodatge del seu nou llargmetratge, Rencor. El film està protagonitzat per Lolita Flores, Jorge Perugorría, Elena Anaya i Mar Reyes i conta la història d'uns personatges que s'havien fet mal en el passat i que es retroben deu anys després. Avui l'equip es trasllada a Cullera, on romandrà fins a final d'octubre, quan conclourà el rodatge.EFE.

Gutiérrez Aragón
L'Escorial va ser ahir l'espai triat per iniciar el rodatge del llargmetratge El Quijote, dirigit pel cineasta espanyol Manuel Gutiérrez Aragón. Juan Luis Galiardo serà don Quixot en aquesta nova versió, Carlos Iglesias farà de com Sancho Panza i la novella Marta Etura donarà vida a Dulcinea. Completen el repartiment Emma Suárez, duquessa; Joaquín Hinojosa, duc i Kiti Manver, mestressa de don Quixot. La pel·lícula té un un pressupost de 950 milions de pessetes i es rodarà durant les pròximes onze setmanes a l'Escorial, la Aldea del Fresno, Madrid, la localitat de Borós, Toledo, la vall d'Alcúdia, Ciudad Real i Sevilla.E.P.

• MÚSICA

Rosana
La cantautora canària Rosana Arbelo treu el 24 de setembre el seu tercer àlbum, titulat Rosana, i que conté dotze temes composas, interpretats i produïts per ella mateixa. Com a avanç del nou disc de la cantant, dilluns que ve sortirà a la venda el primer single del compacte, Pa'ti no estoy, que segueix la línia de les seves cançons anteriors, que han venut, fins avui, més de dos milions i mig de còpies. Rosana es presentà el 1994 al Festival de la Cançó de Benidorm, en el qual obtingué el primer premi i firmà un contracte amb la discogràfica Universal.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.