algo de nubes
  • Màx: 13.35°
  • Mín: 7.77°
13°

Estrenes de la setmana

Aquesta setmana no hi ha cap dubte. La parella formada per Julia Roberts i Brad Pitt a The mexican no té competència a les taquilles. El que no sap molta de gent, i convé avisar-la per evitar decepcions, és que no es tracta d'una comèdia romàntica convencional. De fet, no és una comèdia romàntica, sinó més aviat una comèdia d'acció, que barreja l'humor sòrdid, el sentimentalisme utòpic i a contracorrent de persones antiètiques, l'estètica bruta de l'aventura urbana, la denúncia social, l'estructura de les road movies i, fins i tot, el cinema de Tarantino. I això no és tot, també és necessari advertir que Brad i Julia només coincideixen vint minuts en pantalla. La resta del metratge fan la seva guerra en escenaris ben diferents i llunyans i es comuniquen per telèfon. És a dir, són més un reclam comercial que no una parella amb química emocional. Però això jo ho veig com una virtut i no com un defecte. És una manera d'estalviar-se novies que surten escapades o plans de boda que se'n van en orris.

The mexican narra les desventures d'un delinqüent de segona que fa encàrrecs per a mafiosos i que ha de partir cap a Mèxic per trobar una pistola mítica. Però aquesta feina cau torta a la seva al·lota, que esperava que hagués deixat aquests treballs. A més, es complica tot quan la segresten a ella per aconseguir la pistola d'ell. Dues històries que circulen paral·leles i convergeixen només al final. El director és Gore Verbinski, autor d'Un ratoncito duro de roer, que ja n'hi ha.

I parlant d'animalons, Como perros y gatos és una comèdia plena d'animatrònics amb veus força conegudes (Susan Sarandon, Alec Baldwin i Charlton Heston), que ens fan creure que moixos i cans tenen el futur del món a les seves mans i se'l disputen a galtades. Els homes, uns titelles. Per cert, Elisabeth Perkins i Jeff Goldblum són els protagonistes entre tant d'actor de quatre potes.

També s'estrenen aquesta setmana El sueño de Jimmy Grimble, sobre un al·lot que vol ser futbolista professional; La banda del patio, un film de dibuixos amb molt d'humor negre i no gaire semblant als habituals Disney; i El peso del agua, que és un film d'intriga amb Sean Penn i que narra una història de crims i passions a cavall entre dues èpoques.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.