cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.26°

El Teatre de Vilafranca obre la primera temporada amb «Perquè vull» de Gom

El muntatge recrea poemes i cançons d'Ovidi Montllor i s'estrena dia dos de setembre

42092
Res de Res & En Blanc presentaran el nou muntatge «Trèmolo».

El Teatre de Vilafranca estrena el mes que ve la seva primera programació oficial amb el muntatge Perquè vull dirigit per Frederic Roda i dut a escena per Gom Teatre. L'obra, basada en cançons i poemes d'Ovidi Montllor, recrea sobre l'escenari el món i els personatges del poeta. Sense seguir un fil argumental, l'espectacle es deixa dur pels personatges als quals Montllor donà vida presentat en forma de cabaret i procpiciant al màxim el contacte amb el públic. Perquè vull serà duta a escena per Joan i Jaume Gomila i tindrà en directe la música de Pep Alba i Tomeu Matamalas.

Conjuntament amb aquesta estrena, prevista per dia dos, Luca Bonadei, coordinador de programació, explicà que fins a mitjan desembre s'alternaran algunes de les millors produccions illenques amb l'oferta cinematogràfica i altres activitats. Entre d'altres obres teatrals, sobresurten a finals de setembre les companyies Res de Res i en Blanc presenten després del seu exitòs Ícars el muntatge Trèmolo. Dirigit per Rafel Duran i amb la seva peculiar tècnica artística en què es barreja el món del mim i el circ, l'obra vol transmetre la sensació que recorre tot el cos quan algú s'atreveix a dir que el nostre món va bé.

L'octubre arriba el moment del provocador Leo Bassi amb Instintos Ocultos, un espectacle premi de la crítica de Barcelona en el festival Grec i que ha estat representat en tot el món. El Banyut Magnífic d'Enfilall Teatre amb direcció de Mateu Grau serà el plat fort del mes de novembre. Es tracta d'una proposta que combina enginyosament la intriga amb alguns tocs d'humor sinistre gens pietosa amb la castissa gelosia masculina tan de moda darrerament. L'espectacle de dansa Bobot de Mariantònia Oliver posarà colofó a mitjan mes de desembre a la programació oficial amb el gran viatge al món de la fantasia i la imaginació dels diversos personatges que l'argument presenta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.