cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Una «Nit Màgica» per fomentar la lectura

La Fundació Bertelsmann recorre a les representacions teatrals per promoure l'hàbit entre els nins

Un aventurer, una sacerdotessa i un científic són els encarregats d'iniciar els nins d'Alcúdia en el costum de llegir, a través d'una iniciativa teatral de la Fundació Berstelmann, a càrrec de 4 actors catalans i coordinada per la mallorquina Bàrbara Dalià. Des de dimarts fins a divendres, alumnes de sisè de primària d'Alcúdia gaudiran d'aquesta iniciativa educativa.

El Magblau, després d'una espectacular aparició durant el sopar ambientat en l'edat mitjana, convida el nins a viatjar dins la carpa ubicada al cap Gros, al peu de l'ermita de la Victòria, on se'ls expliquen històries relacionades amb els personatges. Així, l'aventurer Alan Quatermain és l'encarregat de parlar al nins de les mines del rei Salomó i sobre les històries de Juli Verne.

El professor Challenger inicia els nins en el món de la ciència, de tal manera que fa al·lusió a les rocambolesques teories del professor Tornassol, del doctor Frankenstein, i així com es descobriren les matemàtiques. Finalment, la sacerdotessa Nefer és l'encarregada d'explicar mites egipcis i indis, així com llegendes de bruixes basques i gallegues. Els nins gaudiren de debó amb aquesta experiència que poden perllongar en els llibres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.