algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
20°

Breus

• ART

Domingo Sánchez La galeria Joan Guaita Art acull la instal·lació La caja del escapista de l'artista salmantí Domingo Sánchez. La peça, una capsa que recorda la dels il·lusionistes, conté un cap de pitbull de porcellana i va acompanyada d'un retrat de l'autor que du la cara tatuada amb els mateixos dibuixos de la capsa. L'artista, que segons les seves pròpies paraules treballa «sempre al límit», és conegut per les seves intervencions i performances un tant provocatives que «són sempre part de la meva autobiografia». DdB.

Venècia La ciutat de Venècia és la protagonista de l'exposició d'Àngeles Cereceda que inaugura al carrer de Jaume III una nova galeria, Luca Masari. A la mostra, composada per 45 peces entre olis, aquarel·les, pastels, dibuixos i gravats, es pot gaudir de la personal visió que aquesta artista té de la coneguda ciutat italiana, una visió que fuig dels tòpics i les «imatges de postal» i presenta els indrets més desconeguts de la ciutat. DdB.

• PUBLICACIONS

Eivissa Concha García Campoy i Antonio Colinas protagonitzen avui horabaixa un acte entorn al llibre Eivissa. La periodista i el poeta han escrit els textos que acompanyen la gran quantitat de material gràfic amb el qual es pretén donar una visió dels llocs d'Eivissa declarats patrimoni de la Humanitat per la Unesco el desembre de 1999. El llibre està inclòs dins la col·lecció Ciutats patrimoni de la Humanitat i recull les principals ciutats que comparteixen aquesta denominació.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.