algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Turisme i Cultura s'uneixen per crear un festival d'art al 2002

Les conselleries de Turisme i Cultura del Govern balear han unit esforços per fer realitat el projecte del I Festival d'Art Contemporani, una iniciativa que faria de l'arxipèlag punt de referència d'artistes i amants de l'art a la primavera de l'any vinent. Nascuda «amb vocació de continuïtat i voluntat d'arrelar a les nostres illes», segons indicava ahir el conseller de Turisme Celestí Alomar, el Festival disposarà del suport d'Ibatur i altres entitats privades per reunir els 160 milions de pessetes que figuren al pressupost.

Bartomeu Marí i Mercedes Vilardel són els directors artístics del projecte, que es basarà en criteris de «contemporaneïtat i internacionalitat, com la Biennal de Venècia o el Documenta», segons explicà Marí. Marí posà de manifest que «aquest és un projecte ambiciós que es troba en fase de preparació, actualment estam elaborant inventaris dels espais i gestionam la utilització amb els seus responsables».

Aquesta gran exposició estarà estructurada en forma de diferents itineraris que recorreran alguns dels llocs i edificis més emblemàtics de les ciutats de les Illes (Palma, Eivissa i Maó) i l'illa de Formentera, a més d'obres creades específicament per a indrets determinats, on el visitant es trobarà amb diverses propostes artístiques que abraçaran diferents disciplines de l'art des de pintura o escultura fins a instal·lació o imatge.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.