cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Breus

• EXPOSICIONS

Inauguració al Solleric La planta baixa i l'entresol del Solleric acolliren ahir vespre la inauguració de la mostra de la pintora palmesana Caty Juan, que repassa, a través de les més de vuintanta obres que la conformen, l'itinerari artístic de la polifacètica artista. L'exposició, Caty Juan, una vida d'art, ha estat comissariada per Neus Cortés, encarregada de la selecció de les obres. En aquesta exposició es poden apreciar les diferents etapes i processos pels quals ha passat aquesta artista, coneguda també pel seu vessant d'escriptora i gastrònoma. DdB.

Paisatge d'amanuense La geleria Var der Voort d'Eivissa presenta, a partir d'avui, la nova exposició individual de Paco Romero (Eivissa 1966) que sota el títol de Paisatge d'amanuense mostra l'obra pictòrica més recent d'aquest artista eivissenc, que es caracteritzen per l'atmosfera de tranquil·litat aparent que el pintor dóna als seus quadres. Romero, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i professor de dibuix de secundària, és un dels membres fundadors de Sa Moderna, un col·lectiu que integra, entre d'altres, pintors, escultors i escriptors. DdB.

Roura-Torruella La sala d'exposicions de la delegació de Mallorca del Col·legi Oficial d'Arquitectes de Balears acollí ahir vespre la inauguració de la mostra Roura-Torruella. Aquesta exposició presenta les darreres creacions dels artistes portorriquenys Armando Roura i Luis Torruella. Els artistes presenten a Palma les seves obres tant en el camp de la pintura com en de l'escultura en una mostra conjunta que reuneix les dues disciplines en l'obra d'aquests dos artistes sud-americans. DdB.

• LITERATURA

Evocació de la mare L'escriptora Soledad Puértolas evoca la figura de la seva mare, morta el 1999, a la seva darrera obra, Con mi madre, un llibre autobiogràfic en el qual ha reconstruït les vivències i la relació que tingué amb ella. Con mi madre és un llibre concebut com una darrera carta a la figura absent, l'escriptuta de la qual «no fa més que intensificar tot allò que ha suscitat aquella persona». En aquesta segona obra autobiogràfica Puértolas ha fet «un excercici d'indagació», però matisa que es tracta d'una indagació «introspectiva» on fuig deliberadament de les entrevistes amb persones que conegueren la seva mare.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.