algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Breus

• LITERATURA

Premi a la Crítica Els escriptors Guillermo Cabrera Infante, Fernando Savater i Luis Goytisolo formaran part del jurat del Premi Bartolomé March a la Crítica (convocat per la Fundació que li dóna nom) que es dictaminarà el mes d'octubre que ve. Al costat d'ells també hi figuren Félix de Azúa, Jean François Fogel, Eduardo Mendoza, Elide Pittarello, Jorge Volpi i Basilio Baltasar. El jurat vol reconèixer amb aquest guardó els crítics que, amb la seva feina, fan més profunda la comprensió de les obres, més ric el judici del lector i més àmplia la noció dels valors literaris. EPR.

• PUBLICACIONS

Nova col·lecció L'editorial Debate llançarà la propera tardor la col·lecció Caballo de Troya. Panfleto del pensamiento radical amb la vocació de qüestionar el discurs dominant en l'àmbit polític, artístic o cultural. Per a Constantino Bértolo, director de l'editorial, la nova col·lecció neix per intervenir en els discursos públic i, encara que no espera una acollida multitudinària, «crec que des del punt de vista comercial sobreviurà discretament».EFE.

• EXPOSICIONS

Peinado La Casa Museu de Federico Gracía Lorca a la Huerta de San Vicente, a la que fou residència d'estiu de la família Lorca, acollirà en els propers dies una exposició de Joaquín Peinado i a la tardor un del poeta i artista Vladimir Mayakovski. Joaquín Peinado fou un dels artistes de l'anomenada Edad de Plata espanyola, que va pertànyer a l'Escola de París, junt amb Joan Gris, Francisco Bores i Manuel Àngeles Ortiz.EFE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.