muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

La viuda de Papandreu posa en venda la polèmica «vil·la rosada»

L'exhostessa de vol demana uns 1.000 milions

Demetria Liani-Papandreu, viuda de l'exprimer ministre socialista grec Andreas papandreu, expressà la seva intenció de posar en venda la vil·la «rosada», l'adquisició de la qual aixecà una ona d'escàndols pel seu preu fa sis anys.

En declaracions que publicà ahir la premsa grega, Demetria, la relació de la qual amb Papandreu provocà un fort escàndol a causa de la diferència d'edat entre ambdós "30 anys" i que fou la causa del divorci del llavors primer ministre, explicà que ja no pot mantenir l'esmentada mansió i que des que morí el seu marit el 1997 «ja no hi ha raó per continuar vivint allà».

La viuda declarà que desitja canviar d'ambient i mudar-se a un apartament «més modest», ja que no pot continuar finançant la mansió de mil metres quadrats, que espera vendre per uns 975 milions de pessetes, la meitat del seu preu inicial.

La compra de la mansió aixecà fortes crítiques en el seu temps, ja que Papandreu desvelà llavors que l'havia construïda amb préstecs dels seus ministres, la qual cosa es considerà llavors com un tema delicat que podria haver-se produït com a mitjà de «pressió i favoritisme» cap als seus benefactors.

Segurament no faltaran compradors que trobaran una ganga el preu que demana Demetria per tan luxosa mansió i que suposarà una important injecció econòmica per a la viuda, que facilitarà la mudança.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.