algo de nubes
  • Màx: 16.75°
  • Mín: 7.61°
16°

Dibuixos i pintures a la senalla de la compra al Supermercat d'Art

L'especial «galeria» romandrà a Palma fins el 10 de gener

77710
La senalla és present en aquest singular supermercat. | J. Morey.

El Supermercat d'Art arriba, per segon any consecutiu, a Palma amb una quarantena d'artistes i devers 240 obres instal·lades al carrer Provença. Aquesta original iniciativa, sorgida del marxant francès establert a Barcelona Jean-Pierre Guillemot fa ja desset anys, presenta al visitant les obres d'artistes diversos, de totes les tendències i estils però amb el fet comú de ser artistes contemporanis, en forma de supermercat tradicional.

Cada artista disposa del seu propi espai, on se'l presenta breument i s'ofereix al visitant la possibilitat d'escollir entre aproximadament unes 60 de les seves obres (originals i amb certificat d'autenticitat), agrupades per preus (que oscil·len entre les 12.990 i les 30.990) i mides, disposades en una mena de prestatgeria. Aquesta estructura és un dels aspectes més valorats pel públic, que pot remenar, tocar i escollir allò que més li agradi. Òbviament, les obres estan a disposició dels visitants, però protegides perquè no es facin malbé. Però Palma no és l'única ciutat on es pot gaudir d'aquesta curiosa manera d'adquirir art, sinó que forma part d'un circuit integrat per onze ciutats espanyoles més i la localitat italiana de Milà.

Segons el lloc les obres i els artistes varien, per tal que s'adiguin millor amb el públic i els compradors potencials. Així, la majoria de pintors que porten les seves obres a Palma no les presenten a cap altra de les dotze ciutats restants. D'altra banda cada supermercat té un espai, La boutique, on es poden adquirir altres obres dels artistes que es presenten, que per determinades raons (mida, preu, etc.) no formen part del supermercat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.