algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Més de 300 persones es manifesten contra la gestió del Casal Solleric

Els artistes criticaren l'exposició de peces de Lladró en el centre d'art

Més de 300 persones, en la seva majoria artistes, es varen manifestar ahir en el Palau Solleric contra la gestió del Casal Solleric, arran de l'exposició «L'Art de la Porcellana» (de la col·lecció Lladró), la inclusió de la qual en el programa cultural va ser considerada una «ofensa».

El creador plàstic i actor Llonovoy va llegir un comunicat de protesta que el públic va emparar amb xiulades i amb greus acusacions contra el director del Casal Solleric, Lluís Socies i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Palma, Carme Feliu.

«Aquí es veu la cultura del PP» assenyalaren molts dels presents, a la vegada que demanaven la dimissió dels responsables del centre. Llonovoy assegurà que «aquesta és la sensibilitat artística que pot tenir un totxo» i a continuació va llançar un totxo al terra. «Estam aquí per deixar clar la nostra repulsa a aquests mercaders que ocupen els espais dedicats a la difusió de l'art».

Els artistes Aina Cortés, Ramon Canet, Alícia Llabrés, Lourdes i Dolors Sampol, Steve Afif, Vicenç Torres, Pere Alemany, Joan Soler, Alfons Sard, Andreu Terrades, Pep Canyelles, Mariano Mayol, Menéndez Rojas, Pep Coll, el galerista Pep Pinya, el gravador Pep Sitjar i molts altres secundaren l'acte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.