algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 19°
22°

L'Adoració dels Reis ja té actors

Representants de diferents sectors socials interpreten el 6 de gener l'acte sacramental de Llorenç Moyà

Una bona representació necessita un gran repartiment, que s'ha de mantenir en secret fins al darrer moment. Per això se'n du a terme una acurada selecció. S'estudia el panorama «actoral» perquè comenci la funció. El secret quedà revelat ahir. Ja es coneixen els noms de quasi tots els personatges d'una de les obres més esperades i comentades del Nadal any rere any, que és sens dubte el tradicional acte sacramental de Llorenç Moyà Adoració dels treis Reis d'Orient, en què actors «per un dia» trets dels diferents sectors socials posen en escena una bona dosi de sentit de l'humor.

Aquesta és una obra organitzada per l'Ajuntament de Palma i coordinada per Taula Rodona Teatre. Enguany més que res seran els polítics i els periodistes els que mostraran el seu enginy a l'escenari de ses Voltes el dia 6 de gener a les 12 hores. Els personatges de Llorenç Moyà tenen nom i cares prou conegudes. Ara queda la feina més dura. Dos mesos per posar fil a l'agulla, assajar i intentar que els actors donin la talla.

El repartiment per a la nova funció queda de la següent manera. Els Reis seran representats per Bernat Aguiló, conseller del CIM (Melcion); Santiago Morell, regidor de l'Ajuntament del PSOE (Gaspar); i des del PP sortirà el personatge de Baltasar. Herodes, rei de Jerusalem, serà enguany, Víctor Gistau, expresident de l'Associació de Donants de Sang, que tindrà com a majordom el periodista d'Ultima Hora Toni Limongi i com a general el nostre company d'esports de Diari de Balears Manel Ferrera. Sant Josep serà representat per Toni Caimari, president de la Fundació ACA, mentre que el paper de Maria Santíssima encara no està adjudicat.

Uns altres actors seran Jaume Canoves, d'Els Verds, com a criat 1 de Melcion; la regidora del PP de l'Ajuntament de Palma Lis Riera serà el criat 2 de Gaspar, i Matias Baron, d'UM, serà el criat 3 de Baltasar. La Sibil·la vindrà de la gran veu de la cantant Dounia Hedreville i el Bon Jesús serà la petita Carme Ginard, la filla de la primera tinent de Batle, Carme Feliu. El doctor de la llei II serà el periodista de TeleNova Antoni Bosch; la portaveu dels pastors, Conchita Castilla, presidenta territorial de l'ONCE; l'àngel serà Charlotte Miller, d'El Mundo. El dia de Baleares. Encara falten alguns papers per decidir, com és el cas del secretari d'Herodes, els seus criats i el malèfic dimoni.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.