algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
18°

La galeria de Linda Hewitt obre les portes a l'art contemporani

La sala s'inaugura dissabte a Esporles amb una col·lectiva de quinze artistes

92696
Acrílic damunt tela (80x100 cm) de Jim Bird (1998).

Pintora de professió, Linda Hewwitt deixa a un costat la seva vocació d'artista per dedicar-se ara al món empresarial i convertir-se en una marxant d'art al capdavant d'una galeria. Instal·lada a l'Illa des de fa tretze anys, Hewitt és la propietària de Hewitt Galeria d'Art, la sala que a partir de dissabte dia 2 de setembre obrirà per primer pic les portes al públic. I ho farà amb una exposició inaugural que recull l'obra d'una quinzena de coneguts artistes contemporanis.

Ubicada al passeig del Rei del municipi d'Esporles, la galeria acollirà aquest mes prop d'una trentena de peces (una mitjana de dues obres per artista) d'importants pintors i escultors de l'art més actual de la talla de Joan Costa, Rafael Amengual, Pere Bennàssar, Jim Bird, Alícia Llabrés, Tòfol Sastre, Pep Suari, Suzy Woelki o Hipòlito.

«La mostra inaugural és una col·lectiva que està integrada per les obres d'artistes de renom tant de Mallorca com d'Europa, que tenen com a denominador comú el vessant creatiu, tots ells centrats en l'abstracció pura i dura», assenyalà Hewitt a aquest mitjà.

La nova galerista, qui assegurà que per ella «ha estat un somni» obrir la sala a Esporles "on segons diu, es pot viure «la vertadera Mallorca", apuntà que canviarà les mostres cada dos mesos amb artistes de primera magnitud i que estiguin directament vinculats a l'Illa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.