algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
20°

Capsigranys prepara l'obra «La llei de la selva», de l'escriptora Elvira Lindo

Coproduïda amb Posidònia Teatre, l'obra també serà representada a València

Després de quasi un any allunyada dels escenaris, la companyia manacorina Capsigranys prepara una nova obra, La llei de la Selva, d'Elvira Lindo. Aquesta peça representa la primera incursió en el món de la creació teatral de l'escriptora, creadora de l'exitosa sèrie literària de Manolito Gafotas.

Elvira Lindo ha escrit diversos guions per al cinema com La primera noche en mi vida, Ataque verbal o Plenilunio, basada en una novel·la de Muñoz Molina, i ha participat en diverses pel·lícules com a actriu. Actualment col·labora com a columnista a El País. La llei de la selva és una comèdia àcida, tendra i divertida que està envoltada d'un misteriós clima africà.

L'obra és una coproducció de la formació teatral manacorina Capsigranys i la companyia valenciana Posidònia Teatre, dirigida per Ramon Moreno, un valencià que fa més de vint anys que es dedica al teatre i que compta amb una àmplia experiència com a director al seu darrere. Actualment Moreno combina la seva tasca de director amb la responsabilitat d'estar al capdavant de l'Escola Municipal de Teatre de Silla.

A l'argument de la peça teatral, «bastant corrosiva», es mescla el tam-tam de la selva amb l'absurda quotidianitat d'uns personatges per contar, segons el director, «una història sobre la condició femenina subordinada per un masclisme històric, encarnada en la figura d'Esperança Segura».

L'obra fa un recorregut per l'apagada vida d'aquesta dona casada que veu una porta oberta a l'esperança quan coneix un home que amb el temps es transformarà en el seu amant i posteriorment en el seu segon marit. Aquest home «fascinant» és, segons Moreno, «un home 'seductor' que l'enlluerna amb les seves històries i els seus viatges per terres africanes, però que com a marit resulta ser igual que el primer».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.