algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La comunitat mormona de les Balears aixeca la capella més cara de tot l'Estat

El recinte de culte forma part d'un nou centre civicoreligiós que s'inaugurarà l'octubre

96930
Els directius de l'església de Jesucrist del Darrers Dies. | J. Morey.

L'Església de Jesucrist dels Darrers Dies està construint a Palma un centre social, cultural i religiós que substituirà el que es troba actualment al carrer Marquès de la Cènia. El solar s'ubica a la barriada de la plaça de toros, entre els carrers Son Ferragut i Àngel Guimerà i les obres, dirigides per l'arquitecte Camilo García Garau, està previst que s'acabin el mes d'octubre.

Miguel Àngel Vallés Mestre, responsable de la delegació de les Balears, afirma que aquesta és «la capella amb més pressupost de l'Estat». El centre es distribuirà en un saló sacramental o capella on s'oficiaran els actes religiosos, una sala per al baptisme i una sala per a la Societat de Socors (la societat femenina de l'associació) que disposa de cuina, un arxiu biblioteca i diverses aules. El projecte també contempla altres instal·lacions com ara una pista de bàsquet, a més d'un jardí.

L'Església va arribar a Espanya, provinent dels Estats Units, fa trenta anys i deu any després de la seva arribada s'establí a Mallorca, era el mes de març de 1980. Actualment aquesta comunitat religiosa compta amb 430 membres batejats i cent de practicants, molts d'ells mallorquins i esperen encara anar a molt més. «Continuam creixent» comenten alguns dels seus integrants.

Maria José Loly de Cooman, responsable d'assumptes públics, afegeix «que no només servirà a la nostra comunitat, sinó que altres associacions de caire social també tindran accés a les nostres instal·lacions». Loly de Cooman és la primera persona d'aquesta Església que fou batejada a Mallorca i ara s'encarrega de les relacions de la comunitat amb els mitjans de comunicació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.