algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
20°

Com fer de les andròmines un art solidari

Abans de ser esbucat, l'hotel Atlas acollirà una exposició d'objectes vells reciclats

La recentment constituïda Autistes Artistes Associació donarà el darrer alè de vida a l'antic hotel Atlas de Cala Major abans que sigui enderrocat. Tancat des del 1989, a partir de dimecres que ve acollirà una exposició subhasta d'obres d'artistes no reconeguts i aficionats, com també de mobles i d'objectes diversos de decoració. Per treure endavant la iniciativa, els artistes han emprat part del material i equipament d'hostaleria oblidat durant anys a l'interior d'aquest establiment.

En una iniciativa habitual i que té molt d'èxit en altres ciutats europees com arà a Milà o a Berlín, l'exposició es presenta sota el títol d'A.R.P'OP-57-PM, Art Reciclat Palma. Els fundadors de l'associació, Pilar Masegos, Frank Peeters i José Alarcos, porten cinc mesos treballant, nit i dia, restaurant els objectes que varen trobar a l'interior i adequant les sales per tenir-ho tot a punt. Un munt de propostes artístiques innovadores i interessants que es mesclen amb obres de nins autistes. Amb aquesta conjunció se cerca que aquests petits tinguin l'oportunitat de mostrar, mitjançant les arts plàstiques, el seu món interior.

D'aquesta manera és com els tres pisos de l'antic hotel s'han transformat aquests mesos en diferents espais artístics. La primera planta és plena d'instal·lacions imaginatives com l'anomenada L'amor, en què es pot veure la llum vermella de les llums reflectides en un munt de miralls que omplen la sala, una sèrie d'habitacions que volen reproduir una història d'assassinat o bé una reproducció de l'Illa feta amb materials reciclats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.