algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
11°

Més de cent mil persones han gaudit de les activitats d'estiu organitzades per Cort

El cinema a la fresca, concerts, el teatre i espectacles diversos han estat les ofertes

Més de cent mil persones han assistit a les diferents activitats culturals organitzades per l'Ajuntament de Palma al llarg de tot l'estiu. Amb l'objectiu de dinamitzar l'estiu a la ciutat amb una variada oferta, en total han estat més de setanta els actes que s'han organitzat. D'entre ells, el cinema a la fresca, amb molta diferència respecte de les altres iniciatives, és el que ha gaudit de major acceptació per part dels ciutadans.

Quasi 65.000 persones han assistit a alguna de les 24 pel·lícules projectades, que s'han convertit en l'oferta que més nombre d'espectadors han aconseguit; Huracan Carter, Scream III, Pokemon, Deep Blue Sea, American Pie i Toy Story II. Pel cinema al Sólleric ofertat amb «Des de la mirada de l'art» han passat unes 1.400 persones en les set projeccions realitzades.

La música, en els seus diferents estils també ha obtingut un èxit força considerable. D'entre l'àmplia i variada oferta programada, els vuit concerts del cicle Cançons de la Mediterrània ha destacat per sobre dels altres, seguit en segon lloc per la música de Jazz i la clàssica en tercer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.