algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La Diada de Mallorca descentralitza les activitats i atorga protagonisme als pobles

El seguit d'iniciatives previstes es perllongarà des del dia quatre al setze del mes de setembre

La quarta edició de la Diada de Mallorca parteix un altre cop amb l'objectiu de potenciar la realitat nacional de l'Illa i mostrar el bagatge i la gran diversitat cultural de la seva cinquantena de pobles. Enguany el seguit d'actes que es duran a terme en aquest marc s'iniciarà el proper dia quatre i es perllongarà fins dia setze del mes de setembre.

El caire més destacable de la Diada d'enguany és la descentralització dels actes populars a les poblacions de la Part Forana.El pressupòsit de l'any passat d'aconseguir una major participació dels municipis de Mallorca en aquesta celebració s'ha assolit sensiblement. Enguany ja són una quinzena els que ja s'hi han adscrit, tres més que l'any passat.

El programa de la Diada de Mallorca inclourà diverses activitats lúdiques, esportives i culturals destinades a atreure totes les capes de la població amb una oferta diversa. D'entre aquestes sobresurt, com a novetat, l'organització al poble de Sineu de la primera edició de la Mostra Etnogràfica de la trilogia mediterrània de blat, oli i vi.

Pel que fa als actes institucionals, aquests mantenen la seva execució a Palma i, tot i que falta encara concloure els darrers detalls del programa, sembla que no hi haurà massa variacions respecte del de l'any passat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.